Ümraniye Belediyesi ve Akyaka Park Alışveriş Merkezi, 14 Şubat Sevgi Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Evliliklerinde 40 yılı geride bırakan 14 çiftin hayat hikâyeleriyle bir film çekildi. 14 çift ve yakınları korona virüs önlemleri alınarak, Akyaka Park Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Program, mini bir konseriyle başladı. Halk müziklerinin seslendirildiği etkinlikte, tanıtım filminin gösteriminde duygusal anlar yaşandı.

Programa katılan Başkan İsmet Yıldırım: “Sokağa çıkma kısıtlaması ve pandemiden dolayı yaklaşık 40 yılı aşkındır evli olan büyüklerimiz ile korona virüs tedbirlerini ön planda tutarak bir araya geldik. Bir yastıkta kocamak, bir ömür boyunca ihtiyarlamak ne mutlu büyüklerimize. Çiftlerimiz, gençlerimize örnek oluyorlar. Belediye başkanı olarak kıydığım nikâh akitlerinde de gençlere sonuna kadar, ihtiyarlayıncaya kadar sevgi, saygı, sadakat ve sabır içerisinde birlikte olmaları konusunda tavsiyelerde bulunuyorum” dedi.

Program, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından çiftlere hediye takdim edilmesi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.