Adalet Bakanı Yılmaz Tunç hem ilçedeki mevcut çalışmaları değerlendirmek hem de gençlerle hasbihal etmek amacıyla Kağıthane'deydi. Kağıthane Belediyesi'ne ait Genç Mekan'da gerçekleşen buluşmanın ev sahipliğini Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yaptı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kağıthane'de gençlerle buluştu. Gençlerin talep ve önerilerini değerlendiren Bakan Tunç aynı zamanda şehirdeki çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Kağıthane Belediyesi'ne ait Genç Mekan'da gerçekleşen buluşmanın ev sahipliğini Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yaptı.

İftardan sonra gerçekleşen buluşma yaklaşık iki saat sürdü. Gençlerin Bakan Tunç'a merak ettikleri konular hakkında sorular yönelttiği buluşma samimi bir ortamda gerçekleşti. Yanı sıra Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de mevcut ve yeni dönem gençlik projelerini buluşmada paylaştı.

Bakan Tunç buluşmanın sonunda Kağıthane'deki çalışmalardan ve Genç Mekan'ın atmosferinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Öztekin'e başarı dileklerinde bulundu. Bakan Tunç'u Kağıthane'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Öztekin de destekleri adına teşekkür etti.