Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı ziyarette Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Bakan Kurum ile Pendik ilçesindeki yürütülecek çalışmalara ilişkin görüşme sağladı. Görüşme sonrası Başkan Cin, Bakan Kurum'a teşekkür plaketini takdim etti.

Pendik Belediyesi'ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Başkan Ahmet Cin ile ilçede başta kentsel dönüşüm olmak üzere çalışmalarına devam edilen ve ileriki dönemlerde başlatılacak projeler hakkında görüşme sağladı. Bakan Yardımcısı Fatma Varank ve Pendik Belediyesi Meclis Üyelerinin de yer aldığı ve basına kapalı gerçekleştirilen görüşme sonrası Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Bakan Kurum'a teşekkür plaketi takdim etti.

Ayrıca yapılan toplantıya dair açıklamada bulunan Başkan Cin, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından gelen bürokratlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışma toplantısında, Kentsel Dönüşüm başlığı altında; Taşlıbayır Kentsel Dönüşümü, Ertuğrulgazi Mahallesi Planları,Harmandere Mahallesi Planlarına ilişkin konuları istişare ederek süreci planladık. Hizmet vereceği yer itibariyle herkesi son derece mutlu edecek Yeni bir Millet Bahçesi'nin daha müjdesini veriyoruz. Yapımı tamamlanan Pendik Millet Bahçemizin içerisine; Gençlik merkezi, Kütüphane, Cafe, Cami ve otopark alanları inşa edeceğiz. Son olarak Pendik'imizin parklama problemi olan muhtelif noktalarına bölgesel otoparklar inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.