Pasinler İlçe Belediye Başkanı Ahmet Dölekli İstanbul’a ayak basar basmaz, önem arzeden bir ziyaret programı düzenledi. Program kapsamında Başkan Ahmet Dölekli ilk ziyaretini Kocaeli’nin Gebze İlçe Belediyesi'ne gerçekleştirdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dölekli’yi makam odasında ağırlarken, “Erzurum, Pasinler Belediye Başkanımız Ahmet Dölekli Beyefendi'ye nazik ziyareti için teşekkür ediyor, Pasinler'de yaşayan vatandaşlarımıza sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum.” diyerek, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyet dile getirdi.

SOSYAL PROJELER ÇIĞIR AŞACAK

Gebze’de ki ziyaretini noktalayan Başkan Dölekli, hemen ardından Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i de makamında ziyaret etti.

Ziyaretinde sosyal belediyecilik anlamında yapılacak olan projeler ve faaliyetlerle ilgili olarak Başkan Ahmet Cin ile birlikte değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Aynı zamanda sıcak ve samimi bir hava içerisinde gündeme dair konular hakkında da istişarede yaptığını belirten açıklamasında "Pendik Belediye Başkanı Sn. Ahmet Cin beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Saygı değer başkanımıza misafirperliği dolayısıyla teşekkür ediyor, Pendik’te ikamet eden kardeşlerimize hususen dadaş gurbetçilere mutlu, umutlu günler temenni ediyoruz." ifadeleri yer alırken, hem ilçenin gelişimi hem de toplumsal manadaki sosyoekonomik gelişmeler açısından yatırımların önemine dikkat çekti.

BELEDİYELER ARASI DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Ziyaretler için uzun bir süre vakit ayıran Ak Partili Başkan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından makamında ağırlandı. ilçelerde icra edilen yatırımların il ve ülke geneline yansımasını değerlendirdi. Belediyeler arası dayanışmanın önemine dikkat çeken başkanlar geniş çaplı olarak 2021 yılında yapılması planlanan yerel yatırımları ele alırken, pandemi sürecinide masaya yatırdı.

"BİR ÖMÜR HİZMET EDECEĞİZ!"

Erzurum'un Pasinler İlçesi'nden İstanbul'a uzanan ziyaretlerin önemine dikkat çeken Dölekli, “Üretken belediyecilik ilkemizle çalışarak güzel ilçemiz Pasinler’e hizmet etmeye devam edeceğiz. 2021 yılı için hazırladığımız projeler ve sosyal faaliyetler ile hemşehrilerimizin gönüllerine dokunmak amacıyla ilçe belediye başkanlarımızı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunduk.

Yapmış olduğum ziyaretlerimiz sırasında sayın başkanlarımla Pasinlerli çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, engelli vatandaşlarımıza ve can dostlarımıza yönelik daha başka neler yapabiliriz, nasıl katkı sunabiliriz konularında değerlendirmelerde bulunurken, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” sözlerinin yanı sıra görev süreci boyunca ilçede yaptığı yatırımlarını değerlendirerek şu açıklamayı kaydetti:

"Biliyoruz ki ilçemiz için attığımız her adım ve birçok hizmeti gönül belediyeciliği ilkesiyle hayata geçirdik. Tabi bu süreçte 2020 yılı korona virüs, pandemi ve salgınla mücadeleyle hatırlanacak. Bizler Pasinler Belediyesi olarak Mart ayı itibariyle yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen tüm gücümüzle ilçe halkımızın yanında olduk. Vefa Destek Gruplarıyla koordine şekilde; dezenfeksiyon çalışmalarından, ihtiyaç sahiplerine ulaşılmasına ve ihtiyaçların ivedilikle teminine kadar çalışmalarımızı özverili bir şekilde yerine getirdik. Çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek olup, hep birlikte alacağımız tedbirlerle bu hastalığı yenmeyi planlıyoruz."