8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle Yeditepe İstanbul Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serpil Ayan; Sultanbeyli Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Sekreteri Sultan Çilek Nazlı’yı ziyaret ederek günlerini kutladı. Gazeteci Ayan, başta şehit anneleri olmak üzere tüm emekçi kadınların kadınlar gününü kutladığını belirterek, “Yaşamımızın her anında varlıklarıyla umutları yeşerten, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız olarak veren fedakâr ve emektar tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü tebrik ediyorum.” dedi.

Öte yandan esnaf ve sanatkâr kadınların bir toplumun gelişmesinde önemli rolü olduğuna dikkat çeken Sultan Çilek Nazlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulunarak karanfil hediye ettiklerini söyledi.

SEVİNÇ SÜRÜCÜ KURSU’NA ANLAMLI ZİYARET

SUBESO’da ki ziyaretlerin ardından girişimci iş kadını ve aynı zamanda Sevinç Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Sevinç Deniz İçöz’e ziyaret düzenleyen kadın gazeteci Ayan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren iş kadını İçöz, “Kadın elinin değdiği her yerde, güzelliği de beraber görüyoruz. Haksızlığa, eşitsizliğe, kadına şiddet ve ayrımcı uygulamalara karşı dik duran, başını kaldıran, mücadele veren kadınlarımızın yanındayız. Toplumumuzda kadınlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik hayat içerisinde hak ettikleri yeri almaları için öncü çalışmalarda bulunacağız. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum.” açıklamasında bulundu.