Gönüllerin vekili ALİM ERDEMİR yeniden yola çıktı

Bir OY’un var.Bu oyunu birlikte bozacağız.

AKPARTİ İstanbul 1.Bölgenin çalışkan milletvekili adayı Alim Erdemir, daha önce 2 dönem aday olduğu bölgeden  2023 Milletvekili seçimleri için yeniden Aday Adaylık müracaatıyaptı. Sıralamasına bakmaksızın gayretli çalışmalar yaparak2015 seçimlerinde  performansı ile göz doldurup, bütün teşkilatmensuplarının takdirini kazanan Erdemir yeniden yola çıktı. Bürokrasi ve siyasi deneyimi üst seviyede olan ve  TBMM’deBaşkan Özel Kalem Müdür Yardımcısı ve danışmanlığı da yapmış olan Siyasetçi ve işadamı Alim Erdemir adaylığı sonrasıgazetemize açıklamalarda bulundu.

2023 Seçimi her anlamda önemli bir seçimdir. Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde birçokalanda ulusal ve uluslararası projelere imza atmıştır.Sosyal,ekonomik ve teknolojik bu atılımlar Dünya’da önemli sesgetirmiştir. Bu da haliyle bölgede güçlenen ülkemize yöneliksiyasi ve sosyal saldırıları beraberinde getirmiştir.

Güçlü Türkiye’yi engelleyemeyecekler.

Yıllarca batı güdümlü politikaların ülkemiz siyasetine yönverdiğini belirten Alim Erdemir, geldiğimiz noktada Türkiye ulaştığı güçle engellenemeyecek güce kavuşmuştur. Bu güçlerinbaşında savunma sanayimiz gelmektedir. Şuan yüzde 85’e ulaştığımız yerli ve milli savunma sanayimiz sayesinde artıkbölgesinde büyük bir güçtür.Düşünün makinesi bizde beyinkontrolü başka ülkelerde olan savunma gücümüz vardı.Bir örnekvermek gerekirse sınırlarımızı kontrol etsin diye İsrail’denaldığımız İHA’lar bilgi paylaşımını kısıtlı olarak bize iletmekteydi.Şİmdi Bayraktar’larımız,ANKA’larımızvar.İHA’ların yanında SİHA’larımız var.Kendi piyadetüfeğimiz,obüslerimiz var. Şimdi TOGG’umuz var.Otomotivdede artık daha güçlüyüz dedi.

Türkiye Dünya’da ilk 11 ekonomi arasındadır.

Satın alma gücü paritelerine göre ülkeler listesinde Türkiye ilk 11’de olduğunu belirten Alim Erdemir bu büyük  başarıdır. Geldiğimiz noktayı en güzel özetleyen bir veridir.Ama bu bize yetmeyecektir.Yaşadığımız onca felakete ragmen bunlarınaltından kalkmayı bilerek daha yükseklere ulaşma hedefiniyerine getireceklerini belirterek bundan kimsenin kuşkusuolmasın dedi.

 

Kentsel dönüşümde Cumhuriyet rekoru kırıldı. Evet betonayatırım yaptık.İyi de ettik.

Son yaşadığımız deprem felaketinin bir kentsel dönüşümrealitesini ortaya çıkardığını belirten Alim Erdemir, AKPARTİ iktidarları döneminde kentsel dönüşümün biirilerinin yapmışolduğu tezviratlara rağmen çok önemli boyutlara ulaştığınımuhalefetin sürekli olarak betona yatırım yapıyorlar çıkışının da bu sürede unutulmaması gerektiğini ifade etti.

 

Bir OY’un var bu oyunu birlikte bozacağız.

Türkiye tarih boyunca fiili saldırılar yanında siyasi birtakımataklarla durudurulmaya çalışılmıştır. Bunu yapanların niyetibellidir.Dünyanın en önemli jeopolitik konumuna sahipTürkiye’de kaos çıkarmaktır.Bütün olayların bu bölgedeyaşanıyor olması tesadüf değildir. Dolayısıyla yerli ve mllisöylemi ile 21 yıldır iktidarda olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dik duruşuyla birilerini rahatsızetmektedir.Bunu çok iyi bilen batı 2023 seçimlerinde bir takımittifakları kurdururarakbu hızı kesmek istemektedir.BunuSuriye’de Irak’ta, Libya’da yapmıştır. Nasıl ki rahmetli Adnan Menderes’e, Özal’a ve Erbakan hocamızı iktidarlarından almakiçin için var güçleriyle çalışmışlarsa bugünde aynı sahneyi bize yaşatmak istemektedirler. Ama bunu ülkemizdebaşaramayacaklar.Türk’üyle, Kürt’üyle bu seçimde de yineistikrara destek vererek yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçerek yolumuza devamedeceğiz.Bu yüzyıl Türkiye Yüzyılı olacaktır. Onun için diyoruzki bir OY’un var.Gelin bu oyunu birlikte bozalım.Yani bir oy bile çok değerli. Bunun için çalışacağız dedi.

Alim ERDEMİR kimdir.                                    

1974 Bayburt’ta doğdu.

Eğitim;

• İlk ve Orta tahsilini Bayburt’ta, Liseyi; İzmit İmam-Hatip Lisesi’nde,Ön Lisansı Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu, Lisansı; Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hukuk Fakültesi,  Yüksek Lisansını, İstanbul Beykent Üniversitesi  İşletme Yönetimi alanında tamamladı.
• İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ve Bilgi Üniversitesi işbirliğince düzenlenen “İstanbul Kültür Varlıkları” sertifika programı ve Gebze Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitelerince  düzenlenen “Yönetim ve Organizasyon “konusunda sertifika sahibi oldu.
Kamu Yönetim Tecrübesi

• 1997’de Körfez Belediyesi’nde başladığı kamu çalışma hayatına, 2000-2003 yıllarında Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi, 13 Yılı Pendik Belediyesi’nde olmak üzere, Müdürlük ve Danışman olarak toplamda  19 yıl Belediyecilik yaptı. Ardından 3 yıl TBMM Başkanı Özel Kalem Müdür danışman olarak görevini sürdürdü.
• Değişik İl belediyelerinde eğitim seminerleri verdi. Ulusal ve Uluslar arası olmak üzere bir çok yerel yönetim projesinde müelliflik ve koordinatörlük yaptı. “Tuna’dan Açe’ye Kardeş Şehir Buluşması” adlı kültür projesi ve  “Kamu Kaynakları Etkin Kullanma ve Maliyetleri Düşürme Projesi” adlı Kamu Yönetimi projesi ödüllü projelerindendir.
Siyaset

• RP Gençlik kollarıda başladığı siyasi hayatına AKPARTİ kurulmasıyla birlikte burada devam etti.
• 2015 Genel Seçimleri AKPARTİ İstanbul 1.Bölge 25 ve 26.Dönem Milletvekili Adayı oldu.
 

Araştırma, STK, Radyo TV, Gazete, Spor

• Almanya , Hollanda, İsveç, İtalya, Fransa ve Slovenya’da yönetim ve organizasyon  alanında inceleme ve kurumsal araştırmalarda bulundu.
• Değişik Alanlarda Faaliyet gösteren STK’larda proje müellifliği ve koordinatörlük yaptı.   KADEM üyeliği ve Anadolu Bayburtlular Derneği Üyeliği devam etmektedir.
• Değişik Gazetelerde köşe yazarlığı ve Radyoculuk yaptı.
• Uluslar arası SAVETE Spor Federasyonu yöneticiliğiyle yurt içi ve yurt dışı olmak üzere bir çok etkinliğe katıldı.
Yayınlanmış Eserleri,

• Kur’anda Devlet Ahlakı Adlı kitabı yayınladı.
Dil bilgisi ve Aile

• Arapça ve İngilizce biliyor
Op.Dr.Betül ERDEMİR’le  evli olup , 2 Çocuk babasıdır