Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, MevlanaCelaleddin-i Rumi Hazretleri’nin 745. vuslat yıl dönümü nedeniyle Şeb-i Arus programı düzenledi. Esenler Belediyesi’nin dijital yayın platformlarında canlı yayınlanan programda, Tasavvuf Müziği Sanatçısı Fatih Demir ilahiler seslendirdi.

Semazen grubunun sema gösterisi eşliğinde devam eden programda Tasavvuf Sanatçısı Demir, “Derman Arardım Derdime Derdim Bana Derman İmiş”, “Ey Allah’ım Beni Senden Ayırma”, “Sevdim Seni Mabuduma Hayran Diye Sevdim”, “Alemlere Rahmet Olarak Geldin” ve“Ya Rabbena Yardım Eyle Kıyamette” gibi çeşitli makamlarda ilahiler söyledi.

Koltukların Dolu Olduğu Günleri Görmeyi Ümit Ediyoruz

Esenler Kültür ve Şehir Ekranı Youtube kanalları üzerinden canlı yayınlanan programda konuşan Demir, “Mevlana Hazretleri’nin yüzü suyu hürmetine, büyük alimlerin besteleri ve güfteleriyle program boyunca karşınızda olmaya gayret edeceğiz. Esenler Belediyesi’ne ve Esenler Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyoruz, inşallah sizlerle tekrar kavuşuruz. İnşallah daima huzurunuzda oluruz, daima hakla birbirimizi severiz ve sevdikçe de güzel bir dünya kurarız. Sahnelerin ve bu seyirci koltuklarının dolu olacağı günleri de görmeyi ümit ediyoruz. Bizleri de dualarınızda unutmayın inşallah” dedi.