Kursiyerlere Boğaz Turu
 


Sancaktepe Belediyesi tarafından kadınlara yönelik gerçekleştirilen SAKA Sancaktepe Kadın Meslek Kurslarında geçtiğimiz hafta eğitimlerini tamamlayan kursiyerler,Başkan Şeyma Döğücü’nün katılımıyla boğaz turu yaparak eğlenceli anlar yaşadılar.

 

Üsküdar Validesultan gemisinde başlayan ve eğlenceli anların yaşandığı boğaz turunda  kursiyerler, İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gözlemleyerek yaşadıkları anı ölümsüzleştirdi. 

Bu mutlu günlerinde kursiyerleri yalnız bırakmayan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü Sancaktepe’li kadınların her koşulda yanında olacaklarını belirterek “Sancaktepe Belediyesi olarak "SAKA" adı altında topladığımız meslek kurslarımızın yıl sonu sergisi ve sertifika törenini geçtiğimiz hafta gerçekleştirdik.Malum Pandemi dönemini yaşamamıza rağmen online eğitimler ve öğretim yollarıyla bin 31 kursiyerimizi mezun ettik.

Her platformda eğitimlerimiz devam ederek kursiyerlerimiz el emeği göz nuru çalışmalar yaptı.Bizlerde zorlu geçen eğitim sezonun ardından düzenlediğimiz boğaz turu ile dünyanın sayılı güzellikleri arasında yer alan İstanbul Boğazı'nın tarihsel güzelliklerini ve zenginliklerini kursiyerlerimizle birlikte görmüş olduk.Güzel anların yaşandığı bu gezide son olarak altını çizerek belirtmek isterim ; Biz kadınlarımıza çok güveniyoruz. Onlarla bir yola çıktık. Sancaktepe'de kadının kendisine ve ilçeye değer katmasını sağlamak için her türlü imkanı sağlayacağız”şeklinde sözlerini tamamladı.

Konuşmasının ardından katılımcılarla tek tek ilgilenen Başkan Döğücü günün anısına kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.