MHP İlçe Başkanlığında Kerim Kaya Döneni Başladı


Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Başkanlığı’nın 11. Olağan Kongresi, 10 Ağustos Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Tek liste ile seçime gidilen kongrede ilçe başkanlığına Kerim Kaya seçildi.

Divan Başkanlığını MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkan Vekili Av. Niyazi Paksoy’un yaptığı kongreye çok sayıda partilinin yanı sıra; Teşkilatlandırmadan Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Güleç, MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Şahin, Türk Eğitim Sen 6. No’lu Şube Eski Başkanı Sami Çelik, MHP eski ilçe başkanlarından Kemal Özışık, İbrahim Çam, Yüksel Cebe, Bahattin Tüysüz, Serdar Okay, Ali Esenboğa, Yalçın Çolak katıldılar. 

YALÇIN ÇOLAK HELALLİK İSTEYEREK VEDA ETTİ

Divan Başkanı MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkan Vekili Av. Niyazi Paksoy’un, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesajını okumasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede kısa bir selamlama konuşması yapan eski ilçe başkanı Yalçın Çolak, yeni ilçe başkanı ve yönetiminin her daim yanında olacağını vurguladığı konuşmasını çalışma arkadaşları, partililer ve basın mensuplarından helallik isteyerek tamamladı.

Daha sonra söz alan MHP İstanbul İl Başkanı Selim Serter de kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, yeni başkan Kerim Kaya ve yönetimine başarılar diledi.

SEMİH YALÇIN, “GENELDEKİ BAŞARIMIZI YERELDE DE TEKRARLAMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Teşkilatlandırmadan Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise yaptığı konuşmada, “Kongremizde bir liste olması, birlik ve beraberliğiniz göstergesidir ve bu birlik ve beraberlikle 24 seçimlerine var gücünüzle çalışacağınıza eminim. Biz de genel merkez olarak 2024 yerel seçimlerinin planlamasını yaptık ve “Diyar Diyar Anadolu” sloganımızla seçimlerin startını önümüzdeki aylarda vereceğiz. Bu seçimlerde gitmedik il, ilçe ve köy bırakmayacağız. Genel ile yerelin çakışmamasını sağlamak için uğraşacağız. Çünkü genel seçimlerdeki başarımızı yerel seçimlerde tekrarlayamazsak ayrı bir sıkıntı olur. Tüm ülke genelinde var gücümüzle çalışarak MHP Bayrağını daha da yukarılara taşıyacağız. Bu vesile ile geçmiş başkan ve yönetimlerine teşekkür ederken; yeni seçilecek başkan ve yönetimine de başarılar diliyorum.” İfadesinde bulundu.

KERİM KAYA, "MHP BAYRAĞINI PENDİK'TE DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ"

Son olarak söz alan MHP Pendik Yeni İlçe Başkanı Kerim Kaya da konuşmasında; “Başta Teşkilatlandırmadan Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın bey olmak üzere, tüm başkanlarımıza ve katılım gösteren hazuruna ve partililerimize teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket bir dava partisidir. Yeni dönemde tüm çalışma arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içerisinde teslim aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için mücadele vereceğiz. MHP’yi Pendik’te daha iyi yerlere taşıyacağız. Bizi bu göreve layık görenlere de tekrar tekrar teşekkür ederim.” dedi.

MHP Pendik İlçe Başkanlığına seçilen Kerim Kaya, bir dönem Pendik Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan bir isim.

 ASİL YÖNETİM: Hakan Kaya, Musa Tepeci,  Eşref Eryılmaz, Serkan Çeçen, Erkan Yeşiltaş, Recep Palut, Hasan Özdemir, Türkeş Aslanbaş, Bünyamin Dak, Ümit Develi, Ersin Çakır, Yüksel Yazıcıoğlu, Selim Halıcı, Engin Ulucak, Ali Kuru, Serap Balcı, Aslıhan Satır, Dilek Öztürk, Kemal Piroğlu,Sezgin Karakaş, Rasim Terzioğlu, Sinan Görgün.

YEDEK YÖNETİM: Muammer Gül,  Şaban Keskin, M.Hanefi Polat, Kasım Altun, Fatih Doğru, Emrah Altınkaya, Selim Dilek, Mehmet Ertaş, Emre Dur, Doğukan Tosun, Diyattin Güneş, Ahmet Çelik, Yasin Yıldırım, Onur Kuru, Murat Demirci, Mustafa Kılıç, Metin Güneş, Oktay Görgülü, Oğuz Aşıcı, İsmail Hami Kaya, Melih Yaşar, Yunus Boztepe

ASİL DELEGELER: Kerim Kaya, Hakan Çeçen, Kürşat Kaşıkçı, Mustafa Güleç, Yalçın Çolak, Murat Mutlu, Murat Şahin, Muharrem Kır, Cengiz Pehlivan, Nizamettin Şahin, İbrahim Akif Demir, Bayram Ali Ata, Akın Güler, Kemal Özışık, Salih Şaşmazoğlu, Türkeş Aslanbaş, Musa Tepeci, Eşref Eryılmaz, Alper Kaan Boran, İbrahim Çam, Erkan Yeşiltaş, Sinan Görgün, Mustafa Şener, Mehmet Tunçöz, Ali Akçıl, Harun Bekar, Mesut Muhulkanlı, Sinan Gülpolat, Muhammer Gül, Ercan Tezsatar, Rasim Terzioğlu, Bahattin Tüysüz, Şamil Akkuş, Murat Aras, Önder Tozan, Hilal Dilber, Yalçın Turan, Yüksel Yılmaz Erdoğan

YEDEK DELEGELER: Tuncay Temür, Sevilay Özyurt Güleç, Bünyamin Dak, Diyattin Güneş, Şaban Keskin, Metin Güneş, Bayram Pehlivan, Zekeriya Bozkuş, Engin Uluocak, Ali Kuru, Ahmet Çelik, Murat Demirci, Oktay Görgülü, Kadir Öztürk, Ünsal Yılmaz, Hayri Keskin, Murat Kılıç, Melih Yaşar, Erkan Arısoy

 KERİM KAYA KİMDİR?

1987 Trabzon Çaykara doğumlu Kerim Kaya üniversitede Yerel Yönetimler ve Tarih bölümü mezunu. Otomotiv sektöründe hizmet veriyor. 25 yıldır Batı Mahallesinde ikamet ediyor. Bir dönem Pendik Ülkü Ocakları başkanlığı da yapan Kaya çevresinde; mütevazi kişiliği, çalışkanlığı, disiplinli oluşu ve güvenilir kişiliğiyle tanınıyor.