NECATİ TOSUN TUZLA’DAN BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 


Tuzla'da inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Necati Tosun Tuzla Rönesans restoran da düzenlediği toplantıda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçimleri için, Tuzla’da Bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.
“Haydi Gelin Tuzla’yı Birlikte Yönetelim” sloganıyla çıktığı bağımsız belediye başkan adaylığı için Tuzla ‘da bulunan sivil toplum kuruluşları, Doğu ve Güney doğu Anadolu bölgesinin 30 Dernek ve federasyon başkanları, Muhtar adayları Necati Tosun’a tam destek verdiler.
Necati Tosun Tuzla da bir çok hizmet verdiğini, bunun için de Tuzlalı hemşerilerimizden çok büyük bir destek aldığını açıkladı. Uzun yıllardan beride politikanın içinde olduğum için kendimi halkımıza hizmet yapmak için hazır hissettiğini açıkladı.

Tuzla’dan kazandığımızın bir kısmıyla Tuzlamıza 2 adet aile sağlık merkezi yaptım, okul, cami ve cemevlerine her zaman destek oluyorum. Artık Tuzlalı hemşehrilerimin sesini duyurmak, herkesin kucaklanacağı, ayrımcılığın yapılmayacağı, gençlerin, özellikle kadınlarımızın ki ben sonuna kadar kadın gücüne, kadın aklına inanan biriyim, herkesin yönetime katılacağı büyük bir aile olarak ilçemizi yönetmenin zamanı geldiğine inanıyoruz." erken kalkan yol alır şiarıyla, 3 ay öncesinden çıktığımız bu yolda Sokak sokak, kapı kapı, ev ev dolaşıyoruz halkımızla birebir temas etmeye devam edeceğiz.
Benim görevim bu: Gönüller yapmak. Kararı millet verecek..." 31 Mart 2024 ‘de Herkesin Belediye Başkanı olacağım dedi.

Doğu ve Güney doğu Anadolu dernekler fedarasyon başkanı Ercan Eren ve 30 Dernek başkanların yaptıkları konuşmalarında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde adayımız Tuzla Bağımsız Belediye Başkan Adayı Necati Tosun’dur dediler.