Nevzat Özkaya' ya Sevenleri Son Görevlerini Yaptı!


2011 yılından beri Tuzla İçmeler Merkez Cami Derneği Başkanlığını yapan, HERAN HABER Gazetesinin İmtiyaz Sahibi Mükremin Özkaya’nın da babası olan Nevzat Özkaya sevenlerinin katılımı ile Hakkın Rahmetine Uğurlandı.

Pandemi şartlarına, havanın soğuk ve yağışlı olmasına rağmen Tuzla İçmeler Merkez Caminde kılınan cenaze namazına Tuzla protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çalışma arkadaşları, akraba ve çok sayıda sevenleri katıldı.

 45 gün önce sarılık şikâyeti ile Dr. Lütfü Kırdar Şehir Hastanesinde müşahede altına alınan Özkaya’ya yapılan tetkikler sonucunda Pankreas başı tümörü teşhisi konuldu. 30 Kasım 2021 tarihinde  8 saat süren başarılı bir operasyonun sonucunda genel cerrahi servisine alınan Özkaya 1 hafta içerisinde rahatsızlanarak yoğun bakım ünitesine alındı. Yoğun bakım servisinde kalp yetmezliği nedeniyle vefat eden merhum Özkaya sevenlerini yasa boğdu.

Merhum Özkaya’nın naaşı 1981 yılından beri ikamet ettiği İçmeler Mahallesindeki evine getirilerek komşularından helallik alındıktan sonra 10 yıldır başkanlığını icra ettiği İçmeler Merkez Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Aydınlı Mezarlığında dualarla ebedi istirahatine uğurlandı.

Yeditepe İstanbul Gazetesi olarak merhum Nevzat Özkaya’ya Allahtan rahmet, Özkaya Ailesine, akrabalarına, çalışma arkadaşlarına ve sevenlerine sabır diliyoruz.

 

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.