Pendik Emniyet Müdürü Hakan Öztürk,ten Önemli Açıklamalar...


Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Hakan Öztürk, yerel basınla kahvaltılı bir  tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. 

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevindeyken geçtiğimiz ay gerçekleşen atama ile Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Hakan Öztürk, yerel basınla kahvaltılı bir tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Yerel basının tam kadro iştirak ettiği toplantıya ekibi ile birlikte katılan emniyet müdürü Hakan Öztürk, gazetecilerin sorularını da yanıtlayarak, halen devam eden ve yeni dönemde uygulamaya koyacakları çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“Önceliğimiz, vatandaşlarımızın bizimle iletişimini arttırmak”

Yerel basın mensuplarına kendisini tanıtarak açıklamalarına başlayan Pendik İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, “Biz ekip olarak vatandaşlarımızın bize güvenini ve bizimle sıkı bir işbirliği içerisinde olmasını çok önemsiyoruz. Bu nedenle biz, özellikle asayiş ve uyuşturucu madde ile mücadele konularından vatandaşlarımızın 7/24 bizimle iletişime geçmelerini, aynı şekilde 112 ihbar hattından hiç çekinmeden her türlü ihbarda bulunabilmelerini istiyoruz.” İfadeleriyle önceliklerini sıraladı.

“Ekip olarak daha güvenli ve huzurlu bir Pendik için çalışıyoruz"

750 bin nüfusuyla İstanbul'un en büyük ilçelerinden olan Pendik'in asayiş ve suçluları yakalama bakımından çok iyi bir noktada olduğunu belirten emniyet müdürü Öztürk, “Ekip olarak Pendik zaten çok başarılı bir konumda. Ekibimle birlikte biz  halkın daha güvenli ve huzurlu olabilmesi için mevcut çalışmaların üzerine ne koyabiliriz hedefiyle yoğun bir mesai harcıyoruz.” Dedi.

"Tüm okullar ve çevresi kontrolümüz altında"

Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte okul önlerinde ve çevresinde tüm tedbirleri aldıklarını da sözlerine ekleyen  Öztürk, "Okullarda uyuşturucu sorunu yok. Okullar ve çevresi kontrolümüz altında. Okul yakınındaki parklar da kontrolümüz altında. 3 sivil ekip bu konuda görevli ve sürekli denetim yapmakta. Okul servislerini de denetim altına aldık. Denetlenmeyen hiç bir servis kalmayacak. Arkadaşlarımız bu konuda çalışmalara başladı ve titizlikle devam ediyor. Yavrularımızın güvenliği için tüm tedbirleri almış durumdayız." Şeklinde konuştu. 

“Basınımızın desteği çok önemli”

 Yeni dönemde ihbar bazlı çalışmalara önem vereceklerini bir kez daha ifade ederek, bu noktada Pendik yerel basının da desteğine ihtiyaç duyduklarını önemle vurgulayan müdür Öztürk, “Vatandaşımız bizleri aramaktan korkmasın. Çalan her telefon bizler için çok değerli. Yaptığımız tüm çalışmaları sizler sayesinde değerli ilçe sakinlerimize duyurmak istiyoruz" sözleriyle konuşmasını tamamladı.