PENDİK HALK EGİTİM'DEN MUHTEŞEM KONSER

Pendik Halk Eğitim Merkezi Halk Müziği Korosu 4 Ocak Perşembe akşamı Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ‘Yöre Yöre Ezgiler’ başlığı altında bir konser gerçekleştirdi.

Şefliğini Metin Bingöl’ün yaptığı etkinlikte solo ve koro olarak Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait türküler başarıyla icra edildi. Salonu dolduran izleyiciler yaklaşık 2 saat boyunca keyifli, eğlenceli zaman geçirdiler.

Kaymakam Mehmet Yıldız’ın onur konuğu olduğu protokolde, ilçemizin sivil toplum örgütü temsilcileri, çeşitli kurum ve kuruluşlarının yöneticileri de yer aldılar.

Pendik Hem Müdürü Turan Genç konser sonrası yaptığı değerlendirmede; “Kurum olarak birçok alanda faaliyet göstermekteyiz. THM koromuz da bünyemize renk katan, çiçek açıp koku salan bir dalımız. Bizlere ilgi gösterip salonu dolduran Pendikli hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Kaymakamımız Sayın Mehmet Yıldız’ın da aramızda olup konserimizi sonuna kadar takip etmesi bize onur vermiştir. Her anlamda desteğini gördüğümüz Sayın Kaymakamımıza minnettarız.

Pendikliler bizi takip etmeye devam etsin. Onları, yaşamı renklendiren aktivitelerle buluşturmaya devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.