Covid-19 küresel salgını nedeniyle eğitim öğretim yılına da buruk başladık. Her yıl Eylül ayını saran kitap ve kalem kokusunun yerini online ders telaşı aldı. Çocuklarımız bu yıl büyük ölçüde derslerini bilgisayar ve tablet üzerinden görecekler, ödevlerini internet üzerinden yapacaklar.

Bu kapsamda Sancaktepe Belediyesi hayırsever vatandaşlarında katılımıyla ilçe genelinde ‘Uzaktan Eğitime yakından Destek, Gönülden Gönül’e Tablet” isimli bir kampanya başlattı.

Kampanya’ ya katılmak ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin online eğitim hayatına katkıda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar https://www.gonuldentablet.com/ web sitesini ziyaret ederek Tablet Hediye Et butonuna tıklayarak istediği sayıda tablet hediye edebilir.

Tabletlerin dağıtımı ile ilgili değerlendirme sürecinde ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli olarak tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize tablet dağıtımı gerçekleştirilecektir.

Gönülden Gönül’e tabletler hayırseverlerin evlerinden alınarak dezenfekte edilip ve başvuru sırasına göre ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır. Mutlu yarınlar, güçlü nesil birlikte inşa edilir.