Sancaktepe Belediyesi ilçede yaşanan tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü göreve geldiği andan itibaren mükiyet problemi üzerine çok fazla yoğunlaşarak, ilçenin imar ve tapu sorununu tarihte bırakmayı hedefliyor. Bu kapsamda görev süreci içerisinde 435 tapuyu hak sahiplerine teslim eden başkan, dün gerçekleştirilen tapu bilgilendirme toplantısında müjdeli haberi verdi.

Fatih Mahallesi Çalılık Mevki içinde imar ve tapu sorununu ortadan kaldırdıklarını söyleyen Döğücü, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Vatandaşlarımız ile özelikle Halk günleri ve mahalle toplantılarında bir araya geldiğimizde tapularla ilgili tarafımıza bildirlen sorunların çözüm noktasında çok gayret sarfetti. Görev sürem boyunca toplamda 435 tapu teslim ettik. İlçemizde bulunan diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorununu çözme hususunda çalışmalarımız sürüyor. Amacımız tapu sorunu çözüme kavuşturup gündemimizden çıkarmaktır. Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacak. 

Bu kapsamda bugün değerli hemşehrilerimize büyük bir müjde daha verdik. Fatih Mahallemizin Çalılık Mevki için önemli bir karar aldık. Mevcut imar ve tapu sorununu ortadan kaldırdık. Bu müjdemiz, komşularımız ve Sancaktepe'miz için hayırlı uğurlu olsun inşallah."