Çamçeşme Mahallesi Muhtar Adayı Turgay Alkan:

“Siz Seçin, Birlikte Yönetelim”

Çamçeşme Mahallesi’nin sevilen ve saygı gören isimlerinden biri olan Turgay Alkan, mahalle muhtar adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanıyor. “Siz seçin, birlikte yönetelim” sloganıyla komşularından destek talep eden Alkan, Çamçeşme Mahallesi için var gücüyle çalışıyor.


Vatandaş ve esnaf ziyaretlerine büyük önem veren Çamçeşme Mahallesi Muhtar Adayı Turgay Alkan, diğer muhtar adaylarına başarılar dileyerek şunları söyledi:
“Çamçeşme Mahallesi maalesef hak ettiği değeri bir türlü göremedi. Parkımız vardı, kapatıldı. Okul ihtiyacımız vardı, görmezden gelindi. Mahallemizin vizyonunu belirmemiz gerekiyordu, ihmal edildi. Vatandaşlarımız takdir eder de bizi muhtar olarak seçerse; gerek İBB ile gerekse Pendik Belediyesi ile görüşerek mahallemiz için ne adım atılması gerekiyorsa biz o adımları atacağız. Hatta gerekiyorsa Sayın Cumhurbaşkanımız ile irtibat kuracağız.”

Her kesimden insanla bir araya geldiğini, ifade eden Çamçeşme Mahallesi Muhtar Adayı Turgay Alkan; 31 Mart yerel seçimlerinde mahalle halkından destek talep ediyor.