Yeni tip Covid-19 salgınına karşı Sultanbeyli Belediyesi tarafından pandemi sürecinde verilen mücadele devam ediyor. Sultanbeyli  Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in talimatıyla yürütülen çalışmalarda öncelikli olarak vatandaşların yoğun olarak kullandığı ortak alanlar düzenli olarak dezenfekte edilirken, diğer yandan da belediyeye bağlı zabıta ekipler yaptıkları denetimlerde esnaf ve vatandaşı maske, mesafe ve hijyen kurallarını sürekli olarak hatırlatıp uyarıyor.

Corona virüsle mücadele kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçede ki ortak kullanım alanlarının yanı sıra camilerde iç ve dış dezenfekte çalışmaları yapıldı. Ayrıca camilerin girişlerine yeni el dezenfektan üniteleri yerleştirerek cemaat ve vatandaşların sağlığı açısından önlem alındı.

Başkan Keskin ilçede koronovirüsle verilen mücadelede vatandaşların her daim yanında saf tutacaklarını belirtirken, yürütülen çalışmaların yanı sıra “Unutmayalım; Maske-Mesafe-Temizlik pandemiyle mücadelede başarıya götürür.” notunu düştü.