Yıllardır süren hizmet ile evde temizlik yapamayacak derecede kimsesiz ve hasta olan vatandaşlarımızın evlerine giden ekipler dip köşe bütün evi temizleyerek yaşlılarımızın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşaması için titizlikle çalışıyor.

Temizlik ekipleri tarafından evi temizlenen 92 yaşındaki Nuriye teyzemizin yüzü aldığı hizmet sayesinde güldü. Pırıl pırıl olan evi için ekiplere ve Üsküdar Belediyesi’ne teşekkürlerini ileten Nuriye teyzemiz , “Siz gelmeseydiniz ne yapardım Allah sizlerden razı olsun.” diyerek memnuniyetini ifade etti.

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Nuriye Teyzemiz 92 yaşında.  Yalnız yaşıyor ama yalnız değil. Bizler varız. Çevrenizde yalnız, hasta ya da tek başına temel ihtiyaçlarını göremeyen büyüklerimiz varsa, bize bildirmenizi rica ediyoruz.  Bilenlerin bilmeyenlere iletmesi ricasıyla.” diyerek Üsküdarımızdaki yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın ihtiyaçları için belediyemize bildirilmesi konusunda uyarıda bulundu.