ugurgencer4134 @ gmail.com

Oğlunu, gelinini, kızını, damadını işe sokmak, sadece yakınlarına faydalı olmak, ticari iletişimi arttırmak, kurumlarda işim yürüsün, itibar sahibi olayım diye siyaset yapanları oldum olası sevmiyorum sevmeyeceğim de.

Ben bir kişiyi seviyorsam o partili, bu partili diye değil insan olduğu için karakterini veya bulunduğu konumunda menfaat için virgül gibi eğilmeyip dik duruş sergilediğinden dolayı sever ve saygı duyarım.

Her parti mensubu sevdiğim değer verdiğim çok kıymetli dostlarım vardır ve olacaktır. Seviyorsam menfaat için kimsenin peşinden “salya sümük” akıtmadım akıtmam da… Üstelik insanları siyasi kimliğinden dolayı sevip sayan, onlara asalak gibi yaklaşan tiplerden de her zaman nefret etmişimdir.

Ben kişilerin fikirlerine, icraatlerine, yaptıkları yapacaklarının teminatı olan ülkesini, bayrağını, milletini seven kalıcı faydalı işler yaptığına inandığım herkesi sever ve saygı duyarım.

İnanıyorum ki; benim gibi menfaati olmayanlar da elbette aynı şeyi düşünüyor ve düşüncelerime katılıyorlardır.

Aksine şu bu partinin il başkanı, bu partinin ilçe başkanı, “başkanların başkanı” olması beni ilgilendirmiyor. Sadece konumundan dolayı saygımı gösteririm ancak ardı sıra kimsenin peşinden koşmadım koşmam da.

Şartlar nedeniyle beklentisi olup bir umut koşturanlara da saygı duyarım.

Hele ki, günümüzde o kadar başkan bolluğu varken kimse kusura bakmasın değerli zamanımı da boş yere harcayamam.

Bir kişinin parmakla gösteriliyor olması, kişinin bir ortama geldiğinde bir anda toplumun ayaklanması bendeki doğruyu asla değiştirmez.

Konum gözetmeksizin gerçekten sevildiğini düşündüğüm insanlara sonsuz saygım her zaman sonsuz kalacaktır.

Bana göre itibar…

İnsanın itibarı yakasına taktığı rozetle,

Sakal bıyıkla,

Tespih cüzdanla,

Tabela gölgesinde bulunmakla,

Makam, şan şöhretle

Birilerine el pençe divan durup, sessize ”Ali kıran baş kesen” olmakla olmuyor.

Kimse kusura bakmasın itibarsızın sonradan itibarlı görünmesi de iki beden büyük elbise giymek gibi sırıtıyor.

“Hayatta en kral adam kimseden beklentisi olmayandır. “

Yakında Başlıyorum..

Ülkemin dört bir yanında olan değerli dostlarım, okurlarım, takipçilerim, dinleyicilerim buraya not düşerek paylaşmak istedim. Televizyon yayınına ne zaman başlayacağım yönünde sorularınıza cevap olarak inanın ben de sizler gibi sabırsızlıkla bekliyorum. Sadece şunu belirtmek istiyorum. Kısa bir tatil sonrası değerli dostumuzun sahibi olduğu ulusal yayın yapan TV ekranlarında sizlerle olacağımı belirtmek istiyorum. Hangi kanal olduğu şimdilik sürpriz olsun istiyorum. Kalbinizden geçirdiğiniz iyi dilek ve temennileriniz için hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

Seni Tebrik Ediyorum..

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün tarafından sabah saatlerinde “18-19 Haziran 2022 tarihlerinde üç oturumda gerçekleştirdiğimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) sonuçlarını http://sonuc.osym.gov.tr internet sayfamızdan açıkladık. Sonuçların tüm adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını dilerim.” demesiyle TYT ve İngilizce’de Türkiye birincisi olan Dilovası Özel Enka MTAL Lisesi öğrencisi Zeynep Dila Kuyucu'yu kutluyorum. Başta kendisi olmak üzere, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerini yürekten tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Allah yolunu açık etsin.