Gerçekleştirilen törende Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Hasan Tan İlkokulu eğitim kadrosu ve öğrencilerine hitap ettiler.

Bayrak töreninde konuşan Başkan Hilmi Türkmen, "Değerli okul müdürüm, öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, hayırlı sabahlar diliyorum. Bizler her Pazartesi sabahı ilçe milli eğitim müdürümüz ve belediyeden arkadaşlarımızla birlikte Üsküdarımızın farklı okullarında haftaya başlıyoruz. Hem çocuklarımıza günaydın, iyi dersler demek hem de okullarımızı ziyaret etmek maksadıyla Pazartesi sabahı programlarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz. Bu hafta Milli Ağaçlandırma Bayramı biliyorsunuz. Bizlerde Üsküdarımızın bu güzel okulunda bayrak töreni sonrası birlikte fidanlarımızı dikip, can sularını vereceğiz. İnşallah hep beraber büyüdüklerini de göreceğiz.“ şeklinde konuştu.

Bayrak töreni ardından öğrencilerle birlikte ağaç dikme merasimi gerçekleştiren Başkan Türkmen, öğrencilere hediye dağıtımında bulundu.