Ahmet Başkan MHP’yi Ziyaret Etti

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, Cumhur İttifakı’nın da adayı olması sıfatıyla MHP Pendik İlçe Başkanlığını ziyaret etti. 

AK Parti İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ile ilçe binasına gelen Ahmet Cin’i; MHP İlçe Başkanı Kerim Kaya, Ülkü Ocakları Pendik Şube Başkanı Mustafa Güleç, MHP yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili karşıladılar.

Başkanlık odasındaki ağırlamadan sonra MHP ilçe yönetiminin kendi imkanlarıyla sıfırdan organize ettiği konferans salonuna geçildi. 

Burada davetlilere hitap eden MHP İlçe Başkanı Kerim Kaya; “Cumhur İttifakı’nın, dolayısıyla bizim belediye başkan adayımız olan Ahmet Cin’i sizlere takdim etmekten onur duyuyoruz. Hep birlikte çalışacağız ve inşallah hedefimiz olan yüzde 60 oy oranını yakalayarak hem Pendik’i hem de İstanbul’u kazanacağız” dedi.

Daha sonra söz verilen Ahmet Cin de konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Cumhur İttifak’ı olarak AK Parti ve MHP camiası et ve tırnak gibi. Bu birlikteliğimizi muhafaza ederek, güçlendirerek hep beraber çalışacağız. Yaptırdığımız araştırma sonuçlarına göre ilçemiz yüzde 71 oranında milliyetçi – muhafazakâr bir yapıya sahip. Hedefimiz bu seçimlerde minimum yüzde 60 rekor bir oy almak.

Kısa bir süre önce İstanbul’un ilçe belediye başkan adayları olarak, büyükşehir belediye başkan adayımız Murat Kurum ile bir toplantı gerçekleştirdik. Karşılıklı görüş ve bilgi alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki dönem Pendik’te ulusal ve uluslararası ölçekte dev yatırımları planlıyoruz.

Hizmet vermiş olduğumuz yaklaşık 5 yıllık dönem içerisinde, bütçemizin yüzde 48’ini ayırarak İstanbul’un en fazla yatırım yapan belediyesi olduk. Toplamda 8.6 milyar TL yatırım yaptık. 

Sosyal belediyecilikte de İstanbul’daki ilk üç belediye arasındayız. 5 yılda 1.6 milyar sosyal yardım gerçekleştirdik. Bu süreçte cevap veremeyeceğimiz hiçbir soru yok. Şimdi yeni işler zamanı. Göstermiş olduğunuz sıcak ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” 

AK Parti İlçe Başkanı Özer Sarıkaya da yaptığı kısa konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek MHP camiasına teşekkür etti.

 

Toplantı, davetlilerin Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin’e yönelttiği soruların cevaplanmasıyla son buldu.