CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı’nın Derneklere Ziyaret 

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı’dan Göçbeyli ve Samsunlular Derneği Ziyareti CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı, Samsunlular Derneğine konuk oldu. İlgi ile karşılanan Balyalı, yaptığı konuşmada vaatlerinden bahsetti. Pendik'teki okulların bakımsızlığından, kreş eksikliğine kadar eğitim konusunda komşu ilçelere göre Pendik'in çok geride kaldığını ifade etti.

Seçildikten sonra özellikle eğitim konusu için devrim niteliğinde yeniliklere imza atacağının altını çizen Balyalı, yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi:

"Her mahalleye bir kreş sözü veriyorum. Kartal'da 14 tane var, Maltepe'de bir o kadar var. Pendikli çocukların nesi eksik? Her ilçenin çocukları bunları hak ediyor da bizim çocuklarımız mı hak etmiyor?"

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı’dan Göçbeyli Ziyareti
 
Geçtiğimiz hafta yaptığı kandil simidi ikramı ile Pendik'li köylülerin gönüllerinde taht kuran Balyalı, geçtiğimiz Pazar günü bizzat köyleri ziyaret etti. Sıcak bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Balyalı, köy ahalisinin dertlerini dinleyerek, seçimde kendisine destek talep etti.

Seçilmesi durumunda İBB'nin yardımları dışında Pendik Belediyesi olarak kendilerinin de tohum ve üretim desteği vereceğini söyleyen Balyalı, köylere yakın olacak bir noktaya Kalkınma Ofisi kurarak üretime destek olacağını vurguladı.

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı konuşmasında; "Pendik Belediyesi olarak hayvancılık yapmak gibi bir hayalim var, bunu gerçekten çok istiyorum. Sizin de desteğiniz ve tecrübenizi kullanarak, bu konuda sizinle el ele vererek Pendik'te birlikte çok güzel şeyler başaracağız" sözlerine yer verdi. 

İBB ile birlikte seçildiklerinde Pendik'te tarımsal bir devrim yapmanın hayal olmadığını vurgulayan CHP Grup Başkanvekili Ve Pendik Belediye Başkan Adayı Balyalı, daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililerle buluşmak üzere merkeze döndü.