info @ istanbulungazetesi.com

SANDIK.!

31 Mart sonrası SANDIK'larımızın, sandığımız gibi olmadığı gerçeğiyle yüzleştik...

Başarılı olan yerel yöneticilerin halk nezdinde takdir göreceğini SANDIK.!

Yerelde laf üretip hizmet yapmayanların desteklenmeyeceğini SANDIK.!

Geçmişin bütün zorluklarını görmüş yaşamış emeklilerimizin 15 Temmuz darbe girişiminin, depremlerin, sellerin, yangınların, pandeminin ülkemize yüklediği maddi manevi zararların aşılması için sürdürülen çalışmalarını dikkate alacaklarını SANDIK.!

99 depremi sonrası iktidarın başında bulunanların DEVLETİ tüm Dünyaya nasıl aciz gösterdiğini, milletini nasıl zora düşürdüğünü emeklilerimizin unutmayacaklarını, bugünlerin geçici olacağı inancı ile desteklerini devam ettireceklerini SANDIK.!

Yönetici konumunda olan bazılarının. Enaniyet, kibir, rehavet içindeki hallerinin devam etmesine rağmen teşkilatların motivasyonlarının bozulmayacağını SANDIK.!

REİS ve Bakanlarımızın seçim mahalinde durumu toparlayıp nasılsa açıkları kapatacaklar alışkanlığı ile rehavete kapıldık, oyları çantada keklik SANDIK.!

Reis'e olan inançlarından şüphe duymayan, Sevdası MİLLETine hizmetkarlık olan, samimi dava insanlarının varlığından rahatsız olup onları itibarsızlaştırmaya çalışan İSTİKBAL derdine düşmüşlerin verecekleri zararı yok hükmünde SANDIK.!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e sözde değil özde inananların algıya, yalana kanmayacaklarını,Ülkemizin üniter yapısını bozmak isteyenlere, kardeşlik hukukumuza fitne sokmak gayretini gösterenlere, emperyalizmin işbirlikçileri ile ittifak yapanlara fırsat vermeyeceklerini SANDIK..!

Netice itibarı ile 31 Martta SANDIKların sandığımız gibi olmadığını SANDIKlar açılınca anladık.

Kazananın DEMOKRASİ, kazandıranın halkın özgür iradesinin olduğu doğrusunu CUMHURUN BAŞININ açıklaması ile bir kez daha kabullendik.

Şimdi son söz niyetine alemlerin sahibi YÜCE RABBİMDEN istiyorum.

Ya Rab, SANDIKların dilini anlama ferasetini bizlere nail eyle.

Sandıktan çıkan sonucun rehavetine kapılarak üzgünlerin, kırgınların, sandığa gitmeyen onbir milyon vatandaşımızın varlığını unutup hikmeti kendinde sananlara, doğru aklı, makul fikri ver.

Milli birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere, kardeşlik hukukumuza fitne sokma hesabında olanlara fırsat verme.

Seçimde kazanan kardeşlerimizin iradelerini fitnenin tuzaklarına düşmeyecek kadar güçlü kıl.

Mesele VATAN ise gerisi teferruattır şuurunda olanların sabrını sınamak isteyenleri, şeytanın vesvesesinden koru. Onları kardeşi kardeşle karşıya getirecek duruma sokturma.

Kısa süren FANİ hayattan BAKİ hayata huzur içinde ulaşalım kardeşçe yaşayalım.

Kültürel farklılıklarımızı zenginlik olarak görmenin mutluluğu içinde huzurlu olalım.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olmanın onurunu, gururunu gönlümüzün derinliklerinde ölümüne taşıyalım.

VATANımızı gelecek nesillere Dünyada huzuru inşa edecek GÜÇLÜ DEVLET , küçük CENNET olarak bırakalım...