info @ istanbulungazetesi.com

Bir İsraiX Cinneti Daha


İsrail'e niye kızıyorum ki, bu bir din savaşı ve kaflrler birlik beraberlik içinde işlerine gayet güzelce bakıyorlar! En güçlü silah-mühimmat yardımları, diplomatik siyasi gösteriler, savaş gemileri falan her şey dört dörtlük rayında akıp gidiyor. Peki ya bizde ki durumlar? Biz daha ölmüş bir çocuğun küçücük bedeninde birleşmeyi beceremiyoruz! Ve bir ölü gibi susan bütün islam ülkeleri, muhakkak ki kaderin eline bir gün düşeceksiniz.

Filistin ecdadın bize bıraktığı emanet bir Türk toprağıdır ve orada müslüman çocuklar ölüyor. Bu zalim uyuklama haliniz ne vakit son bulacak çok merak ediyorum ey müslümanlar! Günlerdir Filistin'li çocuklar adaletsiz bir savaş içinde can veriyorlar. Niye? Suçları ne? Ukrayna'da bir yılda 700 civar çocuk katledilirken, Filistin'de hastane baskınyla beraber bir hafta da tam 2000 civar çocuğun can verdiği ifade ediliyordu. Şu an itibariyle 3000 çocuk Alllah'a hicret etmiş durumda. Enkaz altında ölüme terkedilmiş binlerce çocuk ve insan sayısı daha belli değil. Biz niye böyleyiz ey Allahım? Darbe oluncada aynı dejavuyu yaşadık bu ülkede. Önce tiyatro dendi ,sonra kontrollü darbe dendi,bir süre sonra göstermelikte olsa zoraki blr beraberlik sağlandı vs.
Bu günde yine aynı süreci yaşamak çok fazla acı verici...

Erdoğan'ın Gazze'ye niye gitmediğinide bir türlü anlayamıyorum açıkçası. Savaş için değil, barış elçisi olarak çık git! Nerde kaldı senin o eski cesaretin, o deli ve adil olan gürleyişlerin? Madem dünyanın dört bir yanı seni islamın sesi olarak görüyor; Filistin, Arakan ve D.Türkistan gibi zulüm altında inleyen nice o kardeş ülkelere neden gösterişli bir şekilde gitmiyorsun diye, soruyorum gayri ihtiyarı. Ben hiç hatırlamıyıorum buralara gittiğini mesela. Azerbaycan'a giderken, ermenistan ile savaşmıyoruz örneğin. Kıbrıs'a giderkende, yunan ile savaşmıyoruz. Bıden o çelimsiz haliyle çıkıp israix'e gidiyor, böyle bir günde israix''te gövde gösterisi yapıyor, sen neden yapmıyorsun bunu peki? Bir arkadaşla konuşurken,"yaşlandı artık galiba" dedim, cılız bir ses dışında eylem yok! Oysa gelmiş geçmiş en zalim süreçten geçiyor mazlum müslüman kardeşlerimiz. Ne gıda, ne yatak, ne kınama! Hepimiz gibi sadece yaşamak istiyorlar. Nefes almak istiyorlar. İnsan olan yahudiler bile, Gazze için kendilerini zincire vuruyorlar. Dünyanın dört bir köşesinde halk sokaklarda. Peki ya biz müslümanlar ve islam ülkelerindeki durum ne?

soru/n şu: Zulme uğrayan bunca müslüman kardeşlerimiz neden durmadan müşrik ve zalimlerin kaderine terkedilmiş bir halde soykırım yaşıyor? Müslümanlığımız mı ceza kesiyor bizlere?

Irkçılığa iliklerime kadar lanet olsun!

Her devlet başkanı bir Fildir, halklar ise daima mazlum bir çimenden ibarettir. Zevkü sefa içinde yaşarsınız ve halkaları da çiğim çiğim çiğnersiniz bir güzel. Olanda işte o mazlum halklara olur sadece. O yüzden ölüm en çok devlet adamlarını zindanlara gömecektir! Çünkü bu dünya, onların ahmaklıkları ve tükenmek bilmeyen o lanet hırsları yüzünden bu halde! Kabir çok korkunç bir hapishanedir. Ve
oradaki gardiyanların kimliği, görevi ve suretleri daha keşfedilmemiştir.

Ve bu süreçte acı bir tecrübe daha edindik. Dünya beşten küçükmüş hala...

Gazzede 8 dakikada bir çocuk can veriyor!

sayın Cumhurbaşkanı: yarın ki miting'de kitleleri ayaklandıracak, ülkeleri tetikleyecek olan daha sert ifadeler bekliyoruz. Devamındaysa ittifak ortağınızla derhal Gazze'ye yol almanızı bekliyoruz! Olacaksa şayet bir barış, inecekse Kenan eline bir zafer, kesinlikle bu Türk ile gelecektir...


Filistin asla sahipsiz değildir. Ama Filistin tamamen kimsesiz bırakılmış müslüman bir beldedir! İsra'nın ve Mirac'ın hizmetçisi olan ey canım ülke, senin boynun sakın bükülmesin, çünkü sen can verirken bile, Allah'a şerefinle erişiyorsun! Peki ya biz/ler?

Bizim kan kusmak diye bir deyimimiz vardır. İşte Filistin tamda bu halde bu an. Müslüman kerdeşlerimiz kan kusuyor o cehennemde. DSÖ dünya'da bir ilke imza atıp,"durdurun bu savaşı"diye adeta yalvarıyor.

Biz sana yalvarıyoruz ey güzel kader: bu bir savaş değil, soykırımdır. Daha fazla geç kalmadan, cennetin bu asil çocuklarına, tez elden bir ses ver.

amin

may