info @ istanbulungazetesi.com

BİR YOL HİKAYESİ...

Siyasetin zirve yaptığı bu günlerde YOL kavramı üzerinden oluşturulan sloganlar oldukça revaçta. Bu seçimin kaderini değiştirecek olanlar, iki slogan arasında hangi YOLA girilmesi gerektiğine karar verecekler.

“TAM YOL İLERİ” diyenler ile “DURMAK YOK YOLA DEVAM” diyenler arasında yapılacak tercihle seçim şekillenecek.

Makul konularda bile ortak noktada bir yol bulamayanlar istemeselerde alemlerin sahibinin isteği doğrultusunda er geç aynı yola girecekler. O yol ise AHİRET YOLU’dur.

Bazı insanlar hayatında AHİRET gerçeğini ötelemese, AMELinin arkadaşı olacağı şuurunu terketmese, FANİ DÜNYA Yüce yaradanın insanlığa lütfettiği küçük cennet olurdu.

Yıllar önce doğdukları topraklarını, emeklerini, mallarını, inandıkları evrensel değerler uğruna bırakarak TÜRKİYE’ye muhacir olarak gelen BOŞNAK'lar MANAV'lar, Filistin’de bir lokma ekmeğe muhtaç kalan zalimlere direnen insanlar, Doğu Türkistan'da zulüm gören mazlumlar sadece FANİ DÜNYA’ya sarılmış olsalardı Maddeye esir manaya misafir yaşamayı tercih ederlerdi, hayatlarını sıkıntıya sokmazlardı.

Önümüzdeki yerel seçimlerde halkımız takiye yapanları, söz verip sözünü yutanları, hesapsız kitapsız vaatte bulunup söylediklerini unutanları, halkının hafızasını hafife alarak oy devşirmeye çalışanları dikkate alacağı gibi, verdikleri sözlerin gereğini icraatları ile gösterenleri de özgür iradesi ile vicdanının terazisinde değerlendirecektir.

31 Mart'ta, MİLLİ İRADE’nin tecellisi ile gerçekleşecek seçimlerde kazanan DEMOKRASİ olacaktır.