info @ istanbulungazetesi.com

Devletin insan haklarına bağlılığı, özgürlük alanlarını her geçen gün genişletmesi, sosyal devlet olunması, bölgede yatırımların artarak devam etmesi. Devlet, millet arasında gönül köprülerinin kurulması faşist, ırkçı, bölücü terör örgütü PKK ve işbirlikçi uzantılarını rahatsız ediyor.

 Kahraman Mehmetçiklerimiz tarafından sıkıştırılan teröristlerin, "ELLER HAVADA TESLİM OLUN" çağrısına tereddütsüz icabet etmeleri, Mehmetçiğin her türlü acılara rağmen şefkatli davranması, yaralıların yaralarını sarmaları dünya kamuoyunun bunları görmesi, örgütün içinde çözülmelere sebep oluyor.

 Sonraki gelişmelerle Devletine güveni artan halkımız sivil dayanışma içerisine girmiş, Şırnakta, Hakkaride, muhtelif yerlerde terörü protesto yürüyüşlerini başlatmıstır.

 Devamında Diyarbakır annelerinin yiğitce mücadelelerinin çogaltarak sürdürmeleri Faşist, ırkçı, bölücü terör örgütü yöneticileri , yonlendiricileri,ve sempatizanlarının morallerini bozmuştur.

 Bu gelişmelerden dolayı geçmişte var olan gerçek yüzlerine dönüp korku psikolojisi içinde topluma baskı oluşturup, devletin yetkili kurumlarını kendi iğrenç emellerine çekme gayreti içine giren, FAŞİST, ırkçı, bölücü terör örgütünün zalim yöneticileri, sinir uçlarımıza dokunarak toplumsal hassasiyetlerimize stratejik, ilmi, akılcıl, insancıl gidişatımıza zeval getirmek istiyorlar.

 Gara’da şehit edilen 13 canımız 13 Aslan Parcamizın acısı ile milletimizin bağrını yaralıyarak sabrımızı sınıyorlar.

 Bu eylemlerle nasıl bir amaç içinde olduklarını DEVLET aklının ermediğini düşünmenin gafleti içindeler.

 Vicdanımın, imanımın, VATAN sevgimin, BAYRAK aşkımın, DEVLET sadakatimin, MİLLET Kardeşliğimin verdiği şuur ile sesleniyorum.

 "Gafiller, şerefsizler, domuz çiftliklerinde beslenmiş vicdansız, ruhsuz, imansız güruhlar.
Hani sizler değilmiydiniz devletin yargısız infazlar yaptığını iddia ederek masum vatandaşlarımızın birlik beraberliğini bozmaya gayret edenler. Devletle millet arasına nifak tohumları ekmeye çalışanlar...

 Gelinen noktada gerçek ruh halinizi iyice deşifre ettiniz. Devletin hukuka, insan HAK ve hürriyetlerinin korunmasına gösterdiği saygıdan huzursuz oldunuz.

 Kaçacak delik bulamayan "ELLER HAVADA TESLIM OLUN' dendiğinde tereddütsüz teslim olanlara insanlık dersi veren kahramanların varlığından rahatsızlık duydunuz.

 Bölge insanının bu durumdan hoşnutluğunu, aranızdan kaçmak isteyenlerin çokluğunu gördünüz...

 Tabii ki söyleyecek çok sözümüz olan başkaları da var...

 GARA’da masum, silahsız canlarımızın şehadetine sessiz kalanlar, her yöne kıvırarak, eğer bunu PKK yapmışsa kınıyorum diyerek ima ile başka adresler gösterenler.
Her türlü terörü kınıyorum diyerek bölücü, ırkçı, faşist PKK’nın işbirlikçilerinin adını anmayıp, algıya manipülasyona sebep olanlar sizler de bu teröristler kadar şerefsiz, kansız imansız, domuz çiftliklerinden beslenen ruhsuzlardansınız.

 Bu millet sizleri görüyor, izliyor, gözlemliyor.
Her ne yaparsanız yapın milletimizin yüzyıllara dayalı kardeşlik hukukunu bozamayacaksınız, içinde bulunduğunuz lağım çukuruna, mukaddes değerlerine bağlı insanlığı çekemeyeceksiniz. Devletimizin şefkatli, merhametli yüzünü temiz, masum,saf halkımıza karşı yok edemeyeceksiniz. Zalime ferman yazan kahramanların cabbar yüzünü göreceksiniz. mazluma derman olanların cesareti şehadete gitmeyi şeref sayan itikatleri, Aslından gelen kuvvetleri karşısında, sizleri besleyen emperyalist, unsurların desteği ile kazdığınız lağım çukurlarında boğulacak,
hak ettiğiniz akıbeti yaşayacaksınız.

 Türkiye Cumhuriyeti Devletinin adaletinden, İlâhi Kudretin hesap gününden kaçamayacaksınız.

 Şehitlerimiz cennet bahçelerinde yaşarken, sizler cehennem azabindan kurtulamayacaksınız.