info @ istanbulungazetesi.com

İLK MÜJDE...

İlk müjdeyi 2002’de öğrendim. Oğlum Taha ile Usta’nın Üsküdardaki ofisine gitmiştim.

Yoğun çalışmaları arasında benimle görüşmeyi kabul etmişti.
Oğlumla ilgilenip ona hediyeler verdikten sonra sohbete başlamıştık. Kısa bir görüşme yapabileceğimi düşünüyorken sohbetimiz uzamıştı, tamamen sosyal konular üzerine konuşuyorduk.

Çok yorgundu fakat yine de mesele memleket meselesi olunca konuşmayı devam ettirmek istiyordu. Birlikte çalıştığı onlarca akademisyen, konusunda uzman kişiler olmasına rağmen her bir cümlemi dikkatle dinliyor, konuşmamı devam ettirmem için pür dikkatle gözlerime bakıyordu. Sonunda sınırı aşıyorum galiba başkanım dediğimde “Devam et bu işler istişareyle olur, hiçbir başarı tesadüfle olmaz; zahmet gerekir, emek gerekir, inanmak gerekir, tesadüfle gelenler geldikleri gibi giderler.” demişti.

Hakikaten siyasette tesadüfle bir yerlere gelenlerin geldikleri gibi gittiklerine bizzat şahit olmuştum.


İyice cesaretim arttı ve kendisine Sayın Başkanım kahraman vefalı milletimiz size güveniyor, bütün oyunlara, kirli tezgahlara, ipe sapa gelmez iftiralara rağmen size güvendi, her türlü iğrençliği yapanları sandığa gömdü.

Ben diyorum ki IMF belasından kurtulmak çok kolay, Millete dönelim IMF’den kurtulmak için FON oluşturalım.

İşte o anda yorgunluğu gitmiş bir şekilde “Eee anlat bakalım Bahaddin” demişti. Ben ise heyecanla anlatıyordum; “Başkanım bu kahraman millet gönlü zengin millettir, yeter ki inansın.

1000 lirası olan 100 lira verir, 100 lirası olan 10 lira verir ama muhakkak karınca kararınca bir şeyler verir, hele ki IMF belasından kurtulmak ise hiç düşünmeden verir.” demiştim.

Halen gözlerimin önünde bugün gibi hatırlıyorum. Arkasına yaslanmış oturuyordu, masaya doğru geldi, kollarını masaya dayayarak gözlerimin içine baktı tarihe geçecek şu ifadeleri kullandı; “Bahaddin'im, biz çok güçlü bir DEVLETİZ, çok fedakar bir MİLLETİZ bundan hiç şüphemiz yok.

Şu anda IMF borçlarını 6 ayda ödeyecek durumdayız, yalnız bir problem var.

Biz iktidarız, muktedir değil. Bizi sömürmeye alışmış emperyalist ülkeler güçlendiğimizi anlarlarsa çok uzun sürede değil; içimizdeki hainler ve dışımızdaki zalimlerle ülkemizi bir haftada karıştırırlar.

Bu sebeple güçlendiğimizi yavaş yavaş, sindire sindire göstereceğiz. Popülist yaklaşımlardan uzak durup idealist kavramlarımızı terk etmeden, taviz vermeden anlatacağız.

Tam Bağımsız Büyük Türkiye sevdamızı hayata geçireceğiz.” Güzel vatanımızı büyük MÜJDELERİN beklediğini o gün anlamıştım.
Ustanın 11 yıl evvelden söylediği sözler bir bir gerçekleşmişti. IMF borçlarımızı bitirdiğimiz tarihten tam 14 gün sonra Gezi Olayları baş göstermişti.
Daha nice müjdeleri duyurmaları için Rabbim CUMHURUN birliğini, HALKIN birliğinden destek alan CUMHURUN BAŞININ sağlığını, Devletin varlığının bekası için gayret gösteren herkesin muvaffakiyetlerini daim etsin inşallah.
NİCE MÜJDELERDE VAR OLMAK UMUDUYLA .
Sağlıkla kalalım, huzurla yaşayalım inşallah.