info @ istanbulungazetesi.com

NEDEN YAHU!

Kendi iradelerinin dışında dünyaya geçici ikametle gelen insanlardan bazılarının, garanti sayılan ebedi dünyaya şeytanın kayığıyla intikal etme konusunda israrcı olduklarını görmekteyiz.

Normal görünüm altında anormal olan bu insanları ülkelerinin başında yönetici olarak görmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Bu türden yöneticileri halk dilinde değerlendirdiğimizde kötülükleri yapanlara katil, ırkçı, cani , faşist, psikopat, MAHLUKAT deriz.

Dünyada iyiliği, barışı savunanlara, savaşa karşı olanlara zalimlerin karşısında duranlara İYİ İNSANLAR deriz..

Ülkelerin yönetimlerinin başında olanların yaptıkları iyiliklerin destekçileri halkın tamamı olmayacağı gibi, kötülükleri destekleyenlerin de halkın tamamı olduğunu düşünemeyiz.

Bu sebepledir ki kötülüklere ve kötülere karşı halkların tümünü hedef göstermek doğru bir söylem ve eylem değildir.

FİLİSTİN’de yaşanan, insanlığın vicdanını yaralayan olaylarla ilgili kötülükleri yapan insan görümünde olan ırkçı faşist, siyonist
MAHLUKAT
NETANYAHU ve destekçileri.

Yüce Allah kendisi için vaat edilmiş İbrahim Aleyselamın oğlunun kurban edilmesini istemeyip, KOÇ un kurban edilmesini isterken , siz kimsiniz kendi ırkınızdan olmayan , sapık ideolojinize inanmayan masum insanların katlini normal görüyorsunuz.

Şayet kendinizi üstün görüyor iseniz toprağın altında bulunan hahamlarınızın mezarlarını açın fiziki akibetlerine bakın. Yüreğiniz yiyorsa tepeden baktıklarınızın yanına inip onlara sarılıp selfie çekin her gün göreceğiniz yere resminizi asın kendinizi üstün ırk görmenin gerçekler karşısında kabul edilir bir yanı var mı görün!

Gerçeklere kör Dünyanızda ALLAH tan korkmuyorsanız, neden korkuyorsunuz?

AFRİKA da Emperyalizmin sömürgesi olan DEVLET ler gibi onlarca yıl açlıkla, susuzlukla,
yoklukla , yoksullukla karşı karşıya mı kaldınız?

Yoksa dört bir tarafı Müslüman olan Devletlerle komşu olduğunuz topraklarda, bolluk içinde, huzur ile yaşamanın,, bayrağınızı dalgalandırmanın, rahatlığımı batıyor.

Masum çocukları hangi ruh haliyle, hangi kutsal değerlerin emriyle birbirlerine kin besletiyorsunuz. Üzerlerine bombalar yağdırıp küçücük yaşlarda düşmanlığı öğretiyorsunuz.

Kurtardık dediğiniz dört sivil rehineyi sekiz aylık işgal girişiminiz boyunca misafir eden , sizin acımasızca katliamlarınıza rağmen misafirlerine insanca davranan , onlara zarar verecek bir tek canisi olmayan Filistinlilerin üzerine tonlarca bomba atmak, onlarca masum çocukları , anneleri, sizin gibi düşünmeyen insanları şehit etmeyi, yüzlerce masum insanı yaralayıp sakat bırakmayı ne adına neler uğruna yapıyorsunuz.!
NEDEN YAHU?

Eskiler boşuna dememiş.

*Eceli gelen it cami duvarına edrmiş*