info @ istanbulungazetesi.com

SIFIR ZAHMET,
AZAMİ OY..!

*Ticaretin olmazsa olmaz kurallarından biri asgari maliyetle azami kazanç elde etmektir* Kazancı izafi bir kavram olduğu düşüncesiyle ele alacak olursak, DOST, MADDE, MANA, PARA, MAKAM, EVLAT, ŞEHİTLİK hepsi kazançtır. Bunların çoğu asgari veya azami emekle elde edilir. Günümüzde öğle bir ekol varki sıfır maliyet ile haksız kazanç elde etmeyi tercih ederler. Bu yolu kullananların çoğu kendilerini akıllı ve zeki görürler, bu halin üstün meziyet olduğunu düşünürler. Hatta eleştirel yaklaşanlar olursa kardeşim senin kafan çalışmıyorsa, aptalsan benim suçum ne derler.

Siyasette *Sıfır zahmet ile azami haksız oy elde etme arzusunda olanların kazanımları suya katılmış zeytinyağı gibidir bir süre sonra birbirlerinden ayrışırlar, saç dökülür kel görünür* İftira riya, fitne, yalan, dolan, dümen, dedikodu ile elde ettikleri haksız kazanımların farkında olmalarına rağmen gaflet halinden vazgeçemezler, bu tipler bukalemun gibidirler renkten renge bürünürler, şov yaparlar , tribünlere oynarlar, nihayetinde hırsları yüzünden er geç hüsrana uğrarlar.

Zahmetsiz rahmet bekleyenlerin çoğunun metodları bellidir. Bir şeyleri elde edene, bir yerlere gelene, ellerindeki imkan ve fırsatları koruyana kadar "SENİ SEVİYORUM" ölürüm sevdiğimi terketmem derler, sevgileri ise zoru görene , imkanlar ve fırsatları kaybedene kadardır.
Ne yazıkki günümüzde geçmiş dönemlerde olduğu gibi, ağzı güzel laf yapan, ortada elde tutulur gözle görülür icraati olmayan , popülist söylemlerle halkı ikna etme gayretlerinde bulunan , zevkinden , sefasından en ufak bir taviz vermeyen sizi seviyorum ey halkım diyerek SIFIR ZAHMETLE , AZAMİ OY peşinde koşanları görüyoruz.

Ülkemiz seçim sürecine girmiştir.

Aklı selim düşünen , vatanını seven , TAM BAĞIMSIZ GÜÇLÜ TÜRKİYE gidişatını isteyen seçmenlerin temennisi açık ve nettir.

Ağzı laf yapanların, beyni kof olanların, SIFIR ZAHMETLE AZAMİ OY elde etmek isteyenlerin, heveslerinin kursaklarında kalmasıdır.