info @ istanbulungazetesi.com

TAKİYE' YE SON DARBE...

Bu seçim;
Vatanın bölünmez bütünlüğü,
Milletinin kardeşliği,
Devletinin bekası,
Ay yıldızlı bayrağın ulviyeti
İlkelerinde hareket eden , geçmişten bugüne vaat ettiklerinden daha fazla projeyi hayata geçirip verdikleri sözü tutanlarla;

Sözde milliyetçiliği, ulusalcılığı, ümmetçiliği savunuyor görünenler, ÖZDE Kapitalizmi savunanlar, devletin üniter varlığını yok etmek için özerklik isteyenler arasında geçecek.


Bu durumda halkın iktidarının temsilcilerine önemli sorumluluklar düşecek.

“SÖYLEMDE UYUMLULUK”,

“EYLEMDE YETERLİLİK”,

“TANITIMDA GEREKLİLİK”
metotları ile hareket etmek.

“TAKKİYE”cilerin her türlü stratejik manipülasyonuna, algı çalışmalarına rağmen 22 yıldır, “HALKIN İKTİDARI”nı seçerek kardeş kavgasını, yargısız infazları, darbeler ve terörü tarihin derinliklerine gönderen “MİLLETİMİZİ" tarih unutmayacak.

Gören gözleri “KÖR” Duyan kulakları “SAĞIR” sananlar, yapılan hizmetlere nankör olanlar, alternatif proje üretmeyi beceremeyenler bir kez daha halkımızdan “DEMOKRASİ” dersi alacaklar.

Koca koca Görsel Reklamlar ile Halkımızın cüzdanına umut vererek, midelerine girerek oy devşirme gayretinde olanlar,
Özgürlük gerçeğini kimler için istediklerinin açılımını gizli tutanlar, Türbanlı bayanları, nur yüzlü gençleri ekranlarda rol model gösterenler,
Bölücülere göz kırpanlar, Şehitlerimizin ruhunu rahatsız edecekler açıkça görülmektedir.

Lut kavminin yaşadıklarını yaşamamızı isteyenler. Filistin halkının çektiği zulümleri bizlerinde görmesini arzu edenler. EMPERYALİST lerin havuzuna su taşıyanlar, Feraset sahibi Asil Milletimiz tarafından gerekli cevabı alacaklar.

Takiye yaparak bol kepçeden atanlar, halkımızın mukaddes değerlerini yok sayanlar, Dünya beşten büyüktür diyenlerin taşeronu olmayı tercih edenler, gaflete düşenler , geçmişte yaşanan acılara ülkemizi götürme gayretinde olduklarını açıkça belli etmekteler.

İçinde üç beş tane pirinç ile cephede çorba niyetine su içen Çanakkale de bağımsızlık mücadelesi veren dede'lerin torunlarını Z kuşağı ilan edenler, kendi dedelerinden aldıkları kanları taşıyan gençlik ile. Vatanın kara bağrında sıra dağlar gibi şehit olan dedelerinin kanlarını taşıyan gençliği görecekler..

BAŞKAN lıkta oy kullanacakların kahir çoğunluğu, Yöneticilikte EHLİYETİ..
Göreve bağlılıkta SADAKATİ..
Devleti Yurt içi Yurt dışı her alanda temsiliyette LİYAKATİ, TECRÜBEYİ onaylayacak.
Söylemlere değil , eylemlere bakacak. Yüreğindeki VATAN sevgisini vicdan terazisine koyarak oyunu kullanacak.

Partili taraftarların haricinde Meclis için oy kullanacak seçmenler ise, VEKİL tercihlerinde popülizm yapanları boşa düşürecek. Adayların geçmişten gelen istikrarlı duruşuna, toplumdaki itibarına, Söylemleri ile eylemlerindeki tutarlılığına , yaşamdaki tarzlarına , göre vekilini seçeçek .

Bu seçim
"TAKKİYE”ye SON DARBE”
nin vurulacağı, “YENİ YÜZ YIL" döneminin başlangıcı olacak.