info @ istanbulungazetesi.com

TARAFKÂRLAR .!


Sadece tarihin değiştiği insanlığın kaderinin değişmediği nice yılları yaşadık.

*Kafamızda şüpheler uyandıran tedaviler ile şifa bulduğumuzu sandığımız hastalıklar, şizofrene bağlanmış cinayetler, nefsinin esiri olanların yaptığı ihanetler, İnsanlığı katleden SİYONİST zalimler, zalimlerden daha zalim bizden sandığımız nice HAİNler gördük*

Gözlerimizin gördüğü, aklımızın erdiği bütün kötülüklere sebep olanlar cüretkârca ahkam keserken, körü körüne TARAFTAR olmanın hatasına düştük.

Kardeşi kardeşe vurdurmak isteyen Emperyalizmin TARAFKÂRlarının oyunları yüzünden ağır bedeller ödedik.

VATAN, BAYRAK, DEVLET, MİLLET' inin TARAFTAR'ı şehadet şerbeti içmiş şehitler verdik.

*Darbeler, İdamlar, Postmodern tehditlerle, TAM BAĞIMSIZ GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNDA yapılan çalışmaların intikaya uğratılması için TARAFKÂR amaçlı hareket eden emperyalizmin işbirlikçisi gafillere karşı Evrensel değerlerine bağlı TARAFTARların çok büyük mücadele verdiklerini gözlemledik*

İnsanlığı kahreden konuların sebep sonuç ilişkisini analiz etmekte objektif olamadık.

Ortak değerlerde buluşamadık.

Tuttuğu takımın rengine, ismine, geçmişine sevdalı olanların, kendi imkan ve gayretleriyle çok büyük fedakarlıklarla dünyanın neresinde olursa olsun takımın maçlarını kaçırmadığını, futbolcularını, antrenörünü, Klüp yöneticilerini savunduklarını gördük.
Bunu yapan kişilerin samimi TARAFTAR olduklarını kabullendik. Taraftarlardaki tutkunun sadece başarı ile odaklı olmadığını, gönülden olduğu doğrusunu ötelemedik.

Futbolcuların antrenörlerin, bazı yöneticilerin kulüplerde profesyonellik anlayışı içinde TARAFKÂRca görev
yaptıklarını kabullendik.

TARAFKÂR'lar ve TARAFTARLAR toplumun her kesiminde olabilir gerçeğiyle yüzleştik.

Yeni Yüzyıllarda Temennimiz evrensel değerlerine sadakatiyle Milletine sevdalı, Bayrağına aşık, Devletine sadık, Vatanın bölünmez bütünlüğüne ölümüne bağlı olan TARAFTARların muaffakiyetlerinin daim olmasıdır.