aksaa25 @ hotmail.com

Erzurum’da Oynanan Oyun...

Pazar günü Kadim Şehir Erzurum'a giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, beklediği ilgiyi göremeyince, aynı gün İstanbul’da yapılan mitingde milyonları görünce her zaman yaptığı gibi yine yalan yalnış algıyla gündem değiştirmek için orada bulunan vatansever Erzurumlu hemşehrilerimi provaka ederek şehrimizi karıştırmaya çalışmıştır.
Sosyal medyada trollerini harekete geçirerek iftiralarla durduk yere taşlandıklarını inandırmaya çalıştılar.

Kadim şehir Erzurum'lular, misafirperverdir.

Kime nasıl davranacağını ne yapacağını çok iyi bilirler.

Bir gün öncesinden PKK ve HDP ile birlikte birilerine özgürlük nidaları atarak ertesi gün Erzurum’a esnaf ziyareti için gittiğini söyleyip orada üç yüz parti mensuplarını toplayarak meydan okurcasına izinsiz miting yapacağım demesine rağmen, valilik tarafından mitinglerine izin verilmiştir.

Otobüs üstüne çıkıp katılımın Meral Akşener gibi çok az kişinin katıldığını gören İmamoğlu halkı provake ederek iç karışıklık planı yapmış, ancak taşları sopaları ve planları ellerinde patlamıştır.

İmamoğlu, İstanbul’a ne yaptında Erzurum’a ne yapacaksın, verdiğin sözlerin hangisini tuttun, İstanbul’a bugüne kadar ne yaptın, hangi eseri kazandırdın, hangi sözünü tuttun ne yüzle Erzurum’a gidiyorsun?

Herşeye rağmen gittin, mitingine gelen partili üç yüz kişiye istanbul’da olduğu gibi onlara da atıp tutup efendice dönseydin.

Erzurum’u karıştırmak kimsenin haddi değil! Herkes haddini bilsin ona göre davransın polis diye karaladığı vatan evlatlarına çok dua etsin aksi halde Erzurumlu taş attımı o taş yerini bulur kafanız gözünüz yarılmadan oradan ayrılmazdınız!

Dediğim gibi, Erzurum'lular misafirperverdir bunu öğrenmiş oldun.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen açıklamasında; "orası taşlık bir yer değil o taşlar nereden geldi?" Dedi.

Görüntüleri dikkatle izledim ki ilk taş atanlar kendi guruplarıdır. Getirdikleri çuvalla taşları fırlatıyorlar, yazıklar olsun! Bu halkı kendi kötü emellerine alet eden CHP zihniyetine çok yazık.

Seçime üç gün kaldı. Bugüne kadar saymakla bitmeyen eserleri yapan milletine hizmetkâr olan Recep Tayyip Erdoğan...
Öbür tarafta atıp tutmaktan, kaos ortamı çıkarmaktan, yalan iftiralardan başka hiç bir eseri olmayanların seçimi olacak.
Bu millet akıllıdır bilenle bilmeyeni, hizmet edenlerle etmeyenleri birbirinden ayıracaktır.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimin, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.


Kalın sağlıcakla...