aksaa25 @ hotmail.com

İMAMOĞLU'NUN ALİCENGİZ OYUNLARI

İNKAR, İFTİRA, İNTİHAL, ALGI, ŞOV, REKLAM, MAZERET YALANLARIYLA 4 YIL HEBA OLDU.

İstanbul'a himzeti bir kenara bırakarak koltuk peşinde koşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 4 yıllık karnesini kırıklarla doldu.

İBB Başkanı sadece şow ve reklam yaptı. Cumhurbaşkanı yardımcılığı, CHP Genel Başkanlığı gibi pozisyonlara soyunan İBB Başkanı maalesef bu şehre 4 yıl kaybettirdi. 

Cumhurbaşkanlığı adaylığı hayaline dair çalışmalar yani 'ihtiras dönemi CHP Genel Başkanlığı adaylığına dair çalışmalar yani 'heva ve heves dönemi.' Ne yazık ki bu dönemler içerisinde İstanbul'a dair hiçbir hizmet görmedi. 

'İSTANBUL'UN 4 YILI HEBA OLDU'

"İBB Başkanı olduğu günden beri yaptığı her konuşmada ülke sathında mesajlar verme derdine düşen, polemik ve gündem oluşturma adına hakarete varan ifadelerle başkalarına sataşmayı alışkanlık haline getiren İmamoğlu böyle yaparak popülaritesini artacağına ve cumhurbaşkanı adayı olabileceğine kendisini inandırmıştı.

Gelin görün ki türlü türlü Ali Cengiz Oyunları sahneye konulsa da İmamoğlu bir türlü potaya girememiş en son çare göstermelik bir Başkan yardımcılığı vaadi ile mensup olduğu partisi tarafından devre dışı bırakılmıştır.
Bu Ali Cengiz Oyunları, bu algı ve manipülasyon siyaseti İstanbul'umuzun 4 yılına mal olmuştur. Cumhurbaşkanı adayı olması dahi hayal olan bir siyasi profil yıllarca cumhurbaşkanı adayı olup seçileceğim hayali yüzünden İstanbul'un sorunları ile ilgilenmemiş ne yazık ki ihtirasın kurbanı olmuştur."

Yalancının mumu seçime kadar yanar.

İstanbul'a Eser hizmet yerine yalan dolanlarla geçen 4 yıl...
Eser ve hizmet siyaseti; Levazım tünelini kapatmak değil yeni tüneller açarak İstanbul trafiğine nefes aldırmaktır, yılları aşkın süredir asılan metro inşaatı reklamlarını her ay yenilemek değil metro inşaatlarını bitirmektir, musluk açılışını büyük bir açılış gibi milletin önüne koymak değil yüz yıllık planlarla İstanbullun sorunlarını çözmektir, çalışmayan halk ekmek fabrikasını sahte bir açılışla çalışıyor gibi göstermek değil milletin derdine ve sıkıntısına ortak olmak demektir, temel atmama töreni yapıp kendini komik duruma düşürmek değil her fırsatta yeni temeller atabilme ve iş bitirme gayreti demektir.
'İMAMOĞLU TATİL HAZIRLIKLARINA BAŞLASIN'
Göreve geldiği günden bugüne tatil keyfiyle gündeme gelen İmamoğlu süresiz tatiline az kaldı.

"İstanbul'un sadece metrolarda bulunan yürüyen merdivenleri yürümez halde değildir. İstanbul'un bütün olarak ulaşımı yürümez hale gelmiş ve İstanbul adeta durmanın eşiğine gelmiştir. İstanbullular aksayan ulaşımdan, sinek istilalarından, partizanca yönetimden, mukaddesat düşmanlığından, İstanbul kültürüne aykırı tavır ve davranışlardan yorulmuştur.

İMAMOĞLU İSTANBUL'U 4 YIL GERİYE GÖTÜRDÜ
İmamoğlu İstanbul'da sadece reklam şov algı yapıp 4 yıl kaybettirdiğini ve kariyer planını sürekli değiştirme derdine kişisel hırsına kurban oldu.

İNKAR, İFTİRA, İNTİHAL, ALGI, ŞOV, REKLAM, MAZERET…
İBB Başkanı İmamoğlu'nun, inkâr, iftira ve intihal siyaseti yapıp "Büyük İstanbul, küçük ufukların yönetiminde 4 yıldır maalesef zaman, enerji, güç ve değer kaybetmiştir. Yaklaşık 4 yıldır kendisine ait özgün bir hizmet ortaya koyamayan Ekrem İmamoğlu, AK Parti dönemine ait ne kadar proje varsa 'ben yaptım' algısıyla bu açığını kapatma yolunu seçti. Ak Partinin başlattığı metro hatlarına bir metre bile yeni metro hattı ekleyemedi. Partizanlık yapıp yandaşlarını kolladı. Algı, şov ve reklam yaptı. Mazeretlerin arkasına sığınarak, engelleniyoruz diye yalanlarla halkı kandırmaya çalıştı.

HARCADIĞI PARAYLA NELER YAPILIRDI NELER?
Göksu, CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'nun İstanbul'a kaybettirdiği ve geriye götürdüğü; mali performans- bütçe, deprem ve kentsel dönüşüm meselesi, ulaşım-trafik, yeşil-çevre, yatırımlar, sosyal yardımlar konularındaki sayısal verileri paylaştı. Göksu, "İBB'nin 4 senede harcamış olacağı bütçeyle Yaklaşık 250 kilometre ilave metro hattı yapılabilirdi. Yaklaşık 300 bin konut inşa edilebilirdi. 4 yılda sadece reklam için harcadığı 3.8 milyar TL ile 2 bin 533 adet konut, 31 bin 276 araçlık otopark, 633 adet otobüs alınabilirdi" Maalesef İstanbul'a yazık oldu 4 yıl geriye gitti.

Kalın Sağlıcakla..