aksaa25 @ hotmail.com

AÇ YOK HAİN ÇOK 

20 yıldır ülkemize yapılan hizmetleri görmeyen gözlere ne anlatırsan anlat boştur.

Görüp de görmemezlikten gelen ve yıllardır işleri tıkır tıkır yürüyen son bir yıldır ceplerine dokunulunca ciyak ciyak bağırıp çığırtkanlık yapan zavallılar, ülkeyi 20 yıl öncesine götürme yarışına mı girdiniz? Gözlerinizi, kulaklarınızı açın ve dünyaya bakın. Ülkeler yokluk içinde.Kiminde gaz, kiminde benzin, kiminde gıda yokken sen bu ülkede yokluk gördünmü?
20 yıl evvel su yoktu. Aylarca insanlar maaş alamıyordu.

Hastane kapılarında ki kuyrukların başı var sonu yoktu. Uçağa binmek hayaldi. Metro hızlı tren diye raylı ulaşım yoktu.
Yollar lağım kuyusu gibiyken, bugün bu ülkede deniz altından ulaşıma açılan kanal var. Türkiye bugün dünyada saygın bir konuma geldiyse,
dünya lideri olmak lafla mı, icraatla mı bir göz atalım;

Osmangazi Köprüsü - Marmaray - Avrasya Tüneli - Yavuz Sultan Selim Köprüsü
Çanakkale Köprüsü
Çamlıca Camisi
Yeni AKM Binası
Yusufeli Barajı
İstanbul Havalimanı
Şehir Hastaneleri
TOKİ Sosyal konutları
Şehir üniversiteleri
Vs...
Gurur duyacağımız yerde, biz neden Suriye, Irak, Lübnan gibi olmadık diye üzülen nankörlerin, dışı boş içi kof söylemlerini dinliyoruz.

Bu nankörlerin neresi aç? Aç olan sadece gözünüz ve boş olan beyinleriniz. Demokrasi yok diye zırlayanlar, demokrasi olmasaydı eğer bu kadar yalan dolanla algı oluşturmazdınız.
İstanbul örneği gözler önünde 'her şey güzel olacak"tı. Fakat; yolsuzluk, yalan ve şovlarla devam eden yönetim fiyaskosu.
Adam gibi bir hizmet ve proje gören var mı?
Tutturmuşlar ev kiraları!
Eğer ki başımızda 6 değişik beyin(siz) olsaydı görürdük yıkılan evleri ve ocakları.O zaman Suriye'liler gibi olsaydık, bugün "açız" diye zırlayanlar kaçıp Yunanistan'a, Ermenistan'a sığınacaklardı. Bizler de 15 Temmuzda olduğu gibi Çanakkale ruhuyla vatanımıza sahip çıkmak için kefenlerimizi giyerek canımızı ortaya koyarak üzerimize düşeni yapardık.
Herkes aklını başına alsın.
İstanbul seçimi gibi tekrar bir yanlışa düşersek 20 yıl geriye gideceğiz. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Pandemi ve savaş dünyayı ekonomik sıkıntıya sokmuştur buna ülkemizde dahildir. Çok şükür ki açta açıkta olan yok. Varsa da devletimiz her imkanıyla sahip çıkıyor. yeterki iyi niyetli olalım ve vatanımızı; patatese soğana satmayalım.
Bozuk zihniyetin bu ülkeye sadece zararları dokunmuştur. Zerre kadar faydaları olmamıştır. Bu saatten sonrada olmaz ve olamaz.