flztkl54 @ hotmail.com

TTB DEĞİL TERÖR YUVASI

Önce Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Financı, sonra tutuklu bulunan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerçekleştirdiği operasyonlarda kimyasal silah kullandığı iddiasını gündeme taşıdılar. CHP'li Sezgin Tanrıkulu, TSK'nın operasyonlarda kimyasal silah kullandığı iddiasına ilişkin Meclis'e araştırma önergesi vereceğini açıkladı. Bu konuda dikkat çeken bir açıklama da Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi.
El ele kol kola her daim dağdaki teröristle arası yağlı ballı olan CHP...

Gerçek Türk Tabipler Birliği, hekimlerin bağlı bulunduğu ve tüm hekimleri çatısı altında toplayan etik vizyonla tıp dalına hizmet eden ve artı değer katan kurumdur.

Bir kurumun başkanı, temsili olarak bünyesindeki herkesi temsil etmektedir. Kurumların başında olanların siyasi görüşleri, ilkeleri bulundukları makamda maalesef olumlu veya olumsuz etkili olmaktadır.

Tarafsız olamayan kurum başkanları, kurumun reel vizyon ve misyonuna uymayan politikalarıyla kuruma eksi değer katarak, toplumu ve hekimleri karşı karşıya getirmektedirler.

Kurumu, siyasi şovlarına arena olarak kullanan, hastalıklı ideolojiye sahip olanların sağlık sektörüne katabilecek sağlıklı politikaları olamaz.

Bir başkan düşünün ki, dağdakilerin politikasını güden, emirlerini İmralı’dan alan, sürekli iç kargaşa ve kaos çıkartmak derdinde olan, gezi eylemleri gibi bir çok kaos planının logo parçalarından biri olarak güdülen bir başkan...

Milli değerimiz olan TSK'ya dil uzatan ve haddini aşan pimi çekilmiş kukla başkanların ve kurumların ipleri çekilmelidir.

Hekimler saygın kimliğe ve mesleğe sahip toplum önünde kutsal insanlardır.

İnsan canı için hipokrat yemini eden değerli hekimlerin temsili başkanı, can alanların ideolojisini güden biri olmamalıdır.
Sürekli eyleme güdülen hekimlerin toplumsal saygınlıkları yitirilmeye çalışılmaktadır.

Teröristlerin katlettiği yüzlerce doktorun hesabını sormayan Tabipler Birliği, nedense son zamanlarda otu sapı bahane ederek devlete karşı ayaklanma halindedir.

Pandemi gibi zor süreçten geçen sağlık çalışanları, devlet tarafından desteklenmiş ve toplumun göz bebeği olarak minnet ve duasına mazhar olmuşlardır.

Her meslek gurubunda olduğu gibi sağlık sektöründe de, hipokrat yeminine sadık kalmayan, vicdan yoksunu kişiler tabii ki de vardır.
İstisnaların kaideyi bozmadığı gibi, şahsi olarak görevini kötüye kullanan kişilerin sorumsuz ve ciddiyetsiz tavırları da geneli zan altına bırakamaz.

Cana kast eden psikopatların bedeli, hekimine dua ederek saygı gösteren ve "hocam" diyerek hitap eden masum insanlara ödettirilemez.

Özel sektörde iş bırakma eylemi gösteremeyen hekimlerin, devlet kadrosunda keyfe keder iş bırakma eylemine gitmeleri ve vatandaşın mağdur edilmesi, sağlık kurumlarının kapısına kilit vurulması düpedüz devlete meydan okumaktır.

Bu ayaklanmanın çete lideri ise, örgütün başı olan Tabipler Birliği başkanıdır.

Sen başkan olarak HDP’nin mitinginde boy gösterip, el kol hareketleri yaparken, seni hâlâ görevinden almayan devlet, gerçekten sana hak ettiğin muameleyi göstermiyor demektir.

Bebek katili teröristbaşı PKK'lı Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması için kurulan "Öcalan'a Özgürlük Platformu"nun kurucularından biri de Şebnem Korur Fincancı (TBB Başkanı) olmuştur.

Şehir hastanelerini eleştiren, yapılan hizmeti külfet olarak gören başkanın amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmektir.

"Bağa gel bostana gel, bir an önce kendine gel" diyerek ikaz edilen başkanın, ipini tutan PKK ile birlikte ipinin çekilme zamanı gelmiştir.

Devleti zarara sokan, fitne çıkaran, görevini ihmal ve ihlal eden şer güçlere hizmet eden her kişi ve kurum imha edilmelidir.

"Beni Türk hükümlerine emanet edin!" diyen Atatürk'ün ilkelerini kullanarak, devlet ve milletle yakar top oynayan Tabipler Birliği'nin kapısına kilit vurmalı ve gerekli yasal süreç başlatılmalıdır.

Tabip sen elleme bu milletin yarasını, sizi devletin önüne sürenleri gidip getirin dedirtecek duruma gelen kurum sabırları zorlamaktadır.

Görevini canla başla, vatan sevdalısı olarak sürdüren tüm hekim ve sağlık çalışanlarımıza selam ve minnetle...