aksaa25 @ hotmail.com

TUZLA'DAKİ GEZİZEKALILAR


CHP zihniyeti, Tuzla’dan ses verdi.
Biz buradayız dediler.
Yıllardır diyoruz ki; bu Zihniyet hiç bir zaman değişmedi değişmeyecektir. Lâkin her yerde örneklerini görüyoruz. Gezide ki terör eylemlerini unutmadık. Bunların demokrasi anlayışları yakıp yıkmaktır. LGBT, yi ülkemizde yaygınlaştırmaktır. Ve :
TTB ile ülkemizi karalamaktır.
Demokrasinin nezaketin ne olduğunu bilmedikleri gibi utanmadan demokrasi ve nezaket çığırtkanlığı yapmaya çalışıyorlar.
Ülkesinin Cumhurbaşkanına saygı göstermeyi bilmeyen edep yoksunu mahlukatların Şadi başkana yaptıklarına çokta şaşırmadım ama kabullenmekte söz konusu olamaz.
Daha sap ile samanı ayıramayanlara ise; bu millet zamanı geldiğinde saman yedirmesini bilecektir.
Yönetime geldiklerinden beri hiç bir hizmet ve gayret içerisinde olmadıkları gibi hizmet edene ve hizmet etmiş olanlara da saygıları ve minnetleri yoktur. Verilen sözler tutulmamış taahhütler yerine getirilmemiştir. Hatırlatma yapıldığında ise arsızca inkar etmektedirler. Milletin aklıyla alay edenler utanmadan tekrar yönetime talip olmaktadırlar.
Akıl tutulması yaşayan ey CHP ve partizan magandalar siz önce adam gibi verdiğiniz sözlerin hiç olmazsa onda birini tutmayı öğrenin. Heykel ve Şahmeran oyuncağı dikmekten başka hizmeti olmayan İBB, daha önce ki yapılan hizmetleri kendilerine pay etmekle kalmıyor hizmetin sahibine teşekkür edenlere saldırmayı marifet sayıyor.
3 dönem belediye başkanı seçilen, Tuzla belediye başkanı Şadi Yazıcı,ya yapılan saldırı ve hakareti Tuzla halkına yapılmış demektir.

YAZICI İFADESİNDE:
KONUŞMAMDA HİÇBİR HAKARET, TAHRİK EDİCİ BİR CÜMLE, NEZAKETSİZLİK YOK"
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 Ekim Salı, Saat 11:30'da açılışı yapılacak olanTuzla İleri Biyolojik Arıtma Tesisi 3. Etap Açılış Programına davet edildim. Davete icabet ettim. Programa katıldım. 2017'de ihalesi yapılan, 2018'de yapımına başlanan tesisisin açılışı münasebetiyle bir konuşma yaptım. Konuşmamda, tesis ile ilgili teşekkür edilmesi gerekenlere teşekkür ettim, tebrik edilmesi gerekenleri tebrik ettim. Tuzla İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni büyük bir çevre vizyonu olarak başlatan dönemin belediye başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve 2. Etap Yatırımını tamamlayıp, 3. Etap yatırımını başlatan Sayın Kadir Topbaş'a teşekkür ettim. Bu çevre vizyonunu takip ederek, 3. Etap yatırımını geç de olsa tamamlayan mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi ve başkanını tebrik ettim, kendilerine teşekkür ettim. Tuzla için imkan bulduğum bütün platformlarda dile getirdiğim üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan ve yönetimine; Tuzla'ya söz verdikleri, görev, yetki ve sorumluluklarında bulunan işleri nezaketle hatırlattım. 3. Etap yatırımı tamamlanan tesisin banisi Cumhurbaşkanımız ve onun izinden giderek yatırıma devam eden Sayın Kadir Topbaş'a yaptığım teşekküre, salonda bulunan, demokrasiden, söz hakkından nasibini almamış bir kısım katılımcılar tepki gösterdiler."Dedi.
Daha yönetimden ve demokrasiden haberi olmayanların holiganlık sistemini misyon edinmişlerin bırakın ülke yönetmeye talip olmalarını, sizin vicdanınıza bırakıyorum bunların yüz karası eylemlerini;
( Gezi olayları,HDP yandaşlığı, şiddet) gibi kara lekeleri boyunlarına asılmalıdır.
"Halka hizmetin hakka hizmet etme"gayretinde olanlara, saldırmayı hizmet görenlerin,
milletin gözünde de gönlünde de yeri olmadı olmayacaktır..