aksaa25 @ hotmail.com

BOŞ KONUŞAN PROFLAR

Yaklaşık 1,5 yıldır Türkiye’nin de mücadele ettiği koronavirüs salgınında birçok bilim insanından yüzlerce açıklama geldi.

Ancak o isimlerden bazıları sadece vatandaşlara korku salıyor ve paniğe sevk ediyor.

Dünya Sağlık Örgütü başta olmak üzere onlarca uluslararası sağlık kuruluşunun açıklamalarını karalayan, okulların açılmasının yanlış olduğunu savunarak milyonlarca veliyi panikleten ve çocukların eğitim hakkının elinden alınmasında büyük rolü olan bazı Proflar, sosyal medyada da büyük tepki topluyor.

Türkiye, tüm dünyanın üstüne kâbus gibi çöken koronavirüs salgınıyla yaklaşık 1,5 yıldır mücadele ediyor.

Uygulanan doğru sağlık politikaları, aşılamadaki rekor hızı ve alınan önlemlerle Türkiye, dünyanın parmakla gösterdiği ülkeler arasında.

Pandemi süresince bilim insanları tarafından yapılan yüzlerce araştırma, binlerce açıklama yapıldı.

Ancak o isimlerin içinde bazıları var ki halkı sadece korku ve paniğe sürüklüyor Neredeyse her televizyon programlrına çıkarak açıklamalarda bulunan Proflar, sürekli ‘endişelendiren’ açıklamalarda bulunuyorlar

Kardeşim Bırakın bu boş koşmaları halkı Aşıya ikna edin Kurtulalım bu illeten ve sizden..

Uluslararası sağlık örgütlerini karalıyorlar
Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan Prof. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, (CDC) Dünya Sağlık Örgütü, (DSÖ) Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC) gibi kurumların okulların açık kalması gerektiği önerilerini çürütmek için bu kurumları itibarsızlaştırmaya girişti. 

Pandeminin başından beri bu kuruluşların yanlışlar yaptığını, onların dinlenmemesini gerektiğini belirten Prof, DSÖ’nün üçüncü dünya ülkelerine yönelik açıklamalar yaptığını iddia ederek, uluslararası sağlık otoritesini karaladı.

Peki Herşey güzelde Siz ne iş yaparsınız boş boş konuşmaktan başka ne işe yararsınız Çözümünüz varmı Aşıyımı buldunuz ilaç tavsiyesiniz varmı kısaca çözüm odaklı bir öneriniz varmı bugüne kadar Tv kanallarında boş boş konuşup korku salmaktan başka bişeyinizi görmedik. 

Kendi Reklamınız için hergün Tv Proğramlarında Konuştuklarınızdan kendiniz ne anlıyorsunuz ki biz ne anlayalım

Varsa çözümünüz çıkın konuşun yoksa susun çalışanlara, Çözüm için gecesini gündüzüne katan hayat kurtamak için canla başla çalışan Proflara saygınız olsun onlara ayak bağı olmayın.

İllede konuşacaksanız gidin Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. İsmail Cinel'den ders alın hayatlar nasıl kurtarılıyor gece gündüz nasıl çalışılıyor Halkın Aşı olması için Tv Proğramlarında naıl konuşulur ondan öğrenin sonra konuşun

Prof Olsanızda ders almadan konuşmayın 

Kesin sesinizi Milletin aklıyla oynamayın..