aksaa25 @ hotmail.com

İçimizdeki Cin Conlar..

Tetikte bekleyen müslümanım diye geçinen içimizdeki cin conlar harekete geçtiler.
Türkiye’de İslâm karşıtlığı, Batı’daki İslâm düşmanlığı oranında yükseliyor ve yaygınlaşıyor. 
İslam düşmanlığı, günümüzde sistematik şekilde türlü bahanelerle karşı karşıya kalınan küresel bir saldırı sorundur.
Bu günlerde yine bir bahane bulmuşlar 6 yaş adı altında sapkınlığı tüm dinimize ,cemaatlerimize ,tarikatlerimize hatta mezheplerimize dil uzatan ; cahil cühelaların çoğalıp salyalarını akıttıkları kin ve nefretlerini kustukları mahlukatlar içinde bulundukları her türlü sapkınlığı , lgbt yi sokaklarda yapılan fuhuşları , disco barlarda yapılan sapıklıkların , modern adı altında meşru göstermeye çalışıp “6 yaşında evlendirilen çocuk “ iftirasına inanacak kadar aptal olanlar , gerçek alimlerimize , hocalarımıza evlatlarımıza doğru yolu yani ; Allahın emirlerini Kitabımız Kuranı Kerimi öğreten Öğretmenlerimize yaptıkları hakaretleri izliyoruz , okuyoruz..

Ey cahil cühela İslam karşıtı zihniyet !
İslam nedir okuyun ,öğrenin .Okuyup öğrenince kininizi kustuğunuz gibi olmadığını göreceksiniz !İslam dininde sevgi , saygı , muhabbet , hoşgörü vardır . Yalan yanlış iftira yoktur !sapkınlık ,taciz ,istismar, zorla güzellik yoktur ! rızasız evlilik yoktur! “lgbt sapkınlığı” sokaklarda yarı çıplak gezip ,dikkat çekmek için ;kılıktan kılığa girme ,edepsizliğe , hayasızlığa müsade yoktur benim dinimde !kötülüğe yer yoktur . Yapan şahısların cezası belli : sonsuz cehennem azabı…
sizin bu yalan ve iftiralarınızı bahane edip islama saldırılarınızın hangi dinde yeri var ?!

Batı dünyası dışında kalan Müslüman toplumlarda, modernleşme projelerinde katı laikçi bir çizginin benimsenmesi, toplum içerisinde bir ‘öteki’ grubu oluşturulmasına neden oldu. Bu kapsamda tepeden inmeci laikçi modernleşme siyasetinin, dini toplumsal hayatın dışına atma girişimleri, dine ait sembol ve simgelerin ötekileştirilmesi durumunu da beraberinde getirdi.
Modernleşmek için İslâm dininden vazgeçmeyi şart koşuyorlar.
“Sen dinlerine uymadıkça “ne Yahudiler ne de Hristiyanlar asla sana hoşgörülü olmazlar.

Türkiye’de Batının kural ve kaidelerine göre oluşturulan ve çalıştırılan kurum ve kuruluşların amacı; Müslümanları dinden uzaklaştırmak ve onları İslâm’sız kılmaktır.
Ne Yahudiler ne de Hristiyanlar, dinini terk etmez ve dini “İslâm “olan hiçbir Müslümandan hoşnut olmazlar. Ülkemizde İslâm karşıtlığı yapanlar, Yahudi ve Hristiyanları razı etmeye çalışan içimizdeki Batının tasmalı uşaklarıdır.
Camileri , Hocaları , Hatipleri Vaizileri hiçbir zaman hazmedemeyen din düşmanları ,saldırı için tetikte bekleyen zavallılar ,
çamur atma yarışına girerler..
Saldırıya , hakarete uğrayan , Müslümanın ırkına, rengine, mezhebine, meşrebine bakmaksızın sahiplenip savunmak, asli görevimiz olmalıdır!..
Demokrasiyi din addetmiş, laikliğe iman etmiş , zihniyet ahlaktan yoksun ahlakın ne olduğunu bilmeden ders vermeye çalışırlar .
Bunların Yahudiliğin ve Hristiyanlığın aleyhine herhangi bir şey söylediklerine henüz kimse şahit olmamıştır.
Batı’nın “gönüllü devşirmelerin “dertleri İslâmdir .Allah’ın hükmü ve hâkimiyeti geçerli olmasın diye gayret gösteriyorlar. 
Bu topraklarda onları güçlü kılan Müslümanlardaki iman ve ahlak zafiyetidir. Bugün biz ahlak karnesi ayaklar altında olan bir ülkenin sakinleriyiz.
Mahalle ,cadde ve sokaklarımızda edeb ve adap kalmadı. Sokaklar din düşmanı haydutlara kaldı.
“İşgalciler bırakıp gitmiş “diyorlar .Doğru piçlerini bırakıp gitmişler ! içimize nifak tohumları eken , dinimize küfür eden piçlerini bırakıp gittikleri doğrudur!.
Ülkemiz bu pisliklerden ve deyyuslardan temizlenmediği sürece bize huzur yoktur!!!

Kalın sağlıcakla...