aksaa25 @ hotmail.com

KAPALI ÇIPLAKLAR

Kıymetli okurlarım bir önceki köşe yazımda Avrupa özentisi ile soyunma yarışına giren âdeta kendini teşhir eder gibi sergileyen kadınları ve onları yanında gezdiren deyyuslarla ilgili yazmıştım.

Bu yazımda ise güya başı kapalı tesettür ile ilgisi olmayan moda furyasına kapılmış modellere değineceğim.

Caddelerde ve bulunduğumuz hemen hemen her tarafta karşımıza çıkan bu tipler taytlı şortlu sıkı fıkı giyinip vücudunun her hattını belli edip başını sadece bir bez parçasıyla kapatan modellere rastlıyoruz.

Şimdi bu modellere soruyorum..
Bu taktığınız başörtüsü Allah için mi? Eğer Allah için ise Allah;" Tesettüre girin" derken sizler ne anladınız?

Allah kadınlara başından ayaklarına kadar vücut hatları belli olmayacak şekilde giyinmeyi emrediyor.
"Ey o Peygamber! Zevcelerine ve kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına hep söyle: cilbâblarından üzerlerini sıkı örtsünler, bu onların tanınmalarına, tanınıp da eza edilmemelerine en elverişli olandır, bununla beraber Allah gafûr ve rahîmdir" (Ahzap/59)

Başını kapatıp cilalanıp boyanıp süslenip ve dikkat çeken incecik kıyafetleri giyip insanları yoldan çıkarın demiyor.

Tüm dikkatler üzerinde olunca bundan zevk alan, başörtüsünü alet edip kullanan modeller ve bunlara müsâde eden müslüman aileler ya gerçekten cahilsiniz dininizini eksik ve yanlış biliyorsunuz ya da o deyyuslardan farkınız yok.

Allah’ın emri için kapanıyorsanız okuyun öğrenin ve yerine getirin. Aksi halde açılın başörtümüzle dalga geçmeyin. Allah için başörtüsünü takıyor iseniz tesettür kurallarına dikkat etmek zorundasınız.

Yıllarca, başörtüsü mücadelesi vererek üniversitelere devlet dairelerine başı kapalı olarak rahat bir şekilde girip, okuyup ve çalışmak için mücadele verenlerin emekleri, davaları, çektikleri zorluklar burnunuzdan gelsin. Veballeri üzerinize olsun.

Tesettür,türban,başörtü diye ayırdığınız, Annelerimizin bacılarımızın başörtüleri kıyafetleri ile alay edercesine moda diyerek yeni yeni kıyafetler sergileyen, Allah'ın emrinden uzak kılık kıyafetlere bürünen edepsizce hayasızca tarz edinen kesimin şundan haberi olsun ki; Sizler ikiyüzlü münâfiklarsınız. Müslüman gibi görünüp tesettür adı altında, din ve tesettür ile yakından uzaktan alakası olmayıp, gerçek tesettür ehli insanları da zan altında bırakan bir furyasiniz.

Allah'ın emriyle kapanan, edep adap ve haya sahibi kardeşlerim bu türleri yanınızdan uzaklaştırın çünkü onlar Allah‘ın lanetlediği kişilerdir.


Allah'ın selamı tesettür ve haya sahibi mümin hanım kardeşlerimizin üzerine olsun.