aksaa25 @ hotmail.com

OSMANLI’NIN DEVAMI CUMHURİYET…                                          

Son üç haftada neler oldu? Türkiye 100 yıl sonra hem sahada hem masada nasıl tarih yazdığını, yedi düvele gösterip kabul ettirdi. Dünyaya meydan okuyarak ülkemizi küçümseyen Avrupa ülkelerine ders niteliğinde bir operasyon yaptı. Sağımızı solumuzu kapı arkalarında paylaşanlara, ülkemizi parçalamayı hayal edenlere, ekonomik yaptırımlarla bize diz çöktürmeye çalışanlara, teröristleri besleyip onlara kemik atanlara, bize parasıyla silah satmayıp teröristlere binlerce tır silahları dağlara yani adreslerine bedava teslim edenlere karşı hodri meydan dedik! Azdan az, çoktan çok gider dedik. Türkiye; ‘Dün topunuz gelin hatta birleşerek hepiniz gelin’ diyerek meydan okudu. İnandığı ve yürüdüğü yoldan hiçbir zaman geri adım atmadı. ‘Türkler, Kürtlerle savaşıyor’ yalanlarını yaydılar.  ‘Türkler, çocukları vuruyor’ iftiralarını attılar. Orada öldürülen teröristler arasında Almanı, Ermenisi,  Yahudisi, Fransızı, İngilizi…  Soruyorum; bunlar Kürt kardeşlerim için mi canını veriyorlar? Irak’ta Suriye’de binlerce Kürt vatandaşı öldürüp kimlik dahi vermeyen bunlar değil miydi? Şimdi ne oldu da Kürtçü oldular?

Gelelim içimizdeki parazitlere. Daha düne kadar ‘girmeyelim, orada ne işimiz var, niye gidiyoruz, Suriye’ye operasyon yanlıştır, hatadır’ diyenler;  şimdide niye geri çekiliyoruz, kazanmadık, berabere kaldık, ABD kazandı, Rusya kazandı demagojileri ile kendilerini avutmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Herkes bilsin ki; Türkiye eski Türkiye değil! Bunu artık herkes kabul edecek. Barış Pınarı Harekâtı ile tüm dünyaya; Arap Birliği’ne, Almanya’ya, Fransa’ya, İsrail’e, ABD’sinden Rusya’sına kadar meydan okuyarak; Eski Türkiye’nin olmadığını, yeni Türkiye’nin gücünü bir kez daha ortaya koyduk. Artık haritası çizilen değil, harita çizen bir Türkiye olduk! Terör koridoru hayali kuranların, hayallerini başlarına yıktık. Sınır ötesi manevra yapamaz diyen ülkelere 300 yıllık planlarını bozarak derslerini verdik, istediğimizi hem sahada ve hem masada alarak başarıyla sonuçlandırdık.  İsrail gibi ülkeler bile hezimeti kabul ettiler. İçimizdeki zavallılar! Artık sizde kabul edin, ülkemizin gücünün farkına varın, gurur duyun.

‘Cumhuriyetçilik’ lafla olmuyor; cumhuriyetçilik heykel dikerek, Sultan Ahmet meydanında konser zırvalarıyla, havai fişekler patlatarak cumhuriyetçilik olmuyor. Cumhuriyetçilik, Barış Pınarı Harekatı gibi vatanını, namusunu, toprağını koruyarak, ‘Cumhuriyetçilik’ olur.

Osmanlı bitti diyen zavallılar! Osmanlı hiçbir zaman bitmeyecek. 2200 yıllık köklü bir devletimiz var ve devlette devamlılık esastır.

96 yaşında Bir devlet düşünün… Bayrağı 176 yaşında, Silahlı Kuvvetleri 2201, Meclis’i 142 yaşında, Polis Teşkilatı 173 yaşında, PTT’si 178 yaşında, İtfaiyesi 298 yaşında, Demiryolu Teşkilatı 163 yaşında, Kızılay’ı 150 yaşında, En büyük bankası 130 yaşında… Cumhuriyet Osmanlı’nın devamıdır  ve bu gerçek asla değiştirilemez!

Kalın sağlıcakla…