yazarhulyakcay @ gmail.com

YENİ HİKAYEM

Yeni başlangıçların enerjisine biraz tedirgin olsam da inanmışımdır. Her zaman elimi attığım işleri sevgimle, emeklerimle ağaca döndürmüşümdür. Bu düşünceyle, son bir buçuk yıldır küçücük bir fikirken kafamda büyüttüğüm ve kocaman yerlerde hayal ettiğim minik tohumun toprağa atılma vakti gelmişti.

Gerekli İstişareleri ve araştırmaları yaparak kolları sıvadım ve Ekim ayında yeri kiraladım. Yoğun, yorucu ve üzücü hatta bazen baş etmekte zorlandığım problemler de olmadı değil. En çok etkilendiğim konu şudur; Babam mobilyacıydı; ağır hastalık dönemine denk geldiği için benim ofisim ve mobilyalarla ilgilenemedi ve çok istediği halde yanımda olamadı. İşte tam da böyle zamanlarımızda benim, sizlerin sıkıntılarını, dertlerini paylaşabileceğiniz, şifa bulabileceğiniz huzurlu, güvenilir ve keyifli bir liman HLY Danışmanlık Merkezi…

Bilgi ve becerilerimizi bedava kazanmadık. Onları kazanmak için ciddi bir zaman ve emek harcadık. Yaptığımız işin kıymetini bilmeliyiz. 20 yıla yakın bir süredir aileler ve çocuklarlayım. Ebeveyn-çocuk iletişimi, eğitim-yönetim gibi alanlarda çalıyorum. Patalojik vakalarda ekibimdeki, alanlarında uzman olan arkadaşlarım alıyor danışanlarımızı. Geçmişin yüklerinden kurtulmak, hafiflemek, travmalarınızın neden olduğu yaralarınızı sarmak ve değişim dönüşüm sürecinde size eşlik edebiliriz. Ayrıca size özel tasarlanmış kahve fincanlarınızda kahvenizi yudumlarken, içerideki koku uzakdoğunun kokularından hangisi? Tropikal mi, mistik mi diye düşünüyorken kafanızı dağıtacaksınız

‘’Dünle beraber gitti cancağızım ne kadar söz varsa düne ait,
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım .’’

Her başlangıç yeni bir hikayedir. Yeni yerim sizlerin de desteğiyle ağacın kolları gibi İstanbul’u sarsın, samimiyetin iyileştirici gücü olsun ve tatlı bir huzur ile güzel günlere sağlıkla açılan kapı olsun .

Şuan yazmama vesile olan kızıma selam olsun. O bloğuma yazı yazacağım dedi ben de yazayım sana eşlik edeyim diyerek başladım.